Is there we can find a privacy?

Friday, February 20, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash

Wah..semakin menjadi2 para2 blogger sekarang ye. Baru je tadi ada sorang hamba Allah ni bertanyakan satu soalan yang dah agak lazim aku dengar.

"Macamane nak private kan blog ek?"

Ha ha ha Musim agaknya. Perasan tak? Sekarang ni kita dah macam xde privacy untuk mem'blog kan? Kata pon blog. Blog kita punya. Pakai nama kita. Ape lu kisah? Yang orang2 luar sana, kalau xdapat menerima kritikan atau pujian yang melampau, jangan jadikan tabiat "membaca blog" satu hobi anda! Kerana anda sudah semestinya tak layak!

Oleh kerana itu, dek kerana xmahu mem privatekan blog aku ni. Aku cume private kan diri ku yg cute ni je! he he Biarlah ia menjadi teka teki kamu kamu diluar sana. Yang mana dah kenal, Tak perlu kepochi sangat. Aku lempang kang! hu hu hu

Ape-ape pon, bukan remaja2 macam kita je baca blog! Mak-mak, bapak-bapak, antie uncle pon baca jugak! Adoi. So becareful ye kawan2 ku semua. Kang hal dalam seluaq, bawah selimut pon terkeluaq sekali. Jaga-jaga yaaaaahh.


MissSilent Says: Biarkan ia menjadi rahsia..wahh!

2 Pengkomen:

diana luna @ February 20, 2009 at 5:29 PM

heheheheh aku dah kena dah...

Ms.Silent @ February 21, 2009 at 1:27 PM

ramai sudah.....ha ha ha