Mereka yang dipanggil blogger!

Thursday, February 26, 2009 / Comments (6) / by Skinny Yash

I pon setuju jugak on her post entry yesterday. Blogger sekarang sangat bosan. Cerita nak yang menarik je! Memang hidup korang sentiasa tenang je ke? Sedangkan laut yang nampak tenang tu pon kadang2 bergelora. Ini kan pulak gelodak jiwa kan?! kan?! Ha..i dah start jadik sarcastic nih! jom.jom..!

I am observing some of the bloggers. What i can see is, some of them are telling the real true life of their story. Tak kisah la time happy moment ke, gaduh dengan kucing ke! But it's just a pure story from the heart. Ala2 purest pain gitu! The rest are just a fake wanna-be bloggers yang nak pretend to be like so angel, so virgin, so baik hati and nice and macam2 lagi lah! And you know what! Ada plak, memilih hanya orang tertentu je yang bole dipaparkan dalam blog nye! Sangat xsiuman ek?! Cerita yang hampagas macam aku ni, kengkonon xmenarikla! Tak kisah la wei. Janji aku senang dan jujur gitu! Tak suka cakap tak suka. Suka cakap suka! Kan senang?

Tapi takpelah. Hak masing2 kan. Ape aku bole buat. Cume ia sangat menjengkelkan lah! he he he Apa2pon. Aku xnak dekat la dengan blog2 yang ala2 pe'el macamtu. Rosak jiwa aku! Biarlah aku tulis dengan tenang ye?


MissSilent Says: Susah sangat ke nak jadik jujur?

6 Pengkomen:

newlifenewbeginning @ February 27, 2009 at 9:07 AM

haha adoi..i tulis suku je coz mcm takut menyinggung perasaan sesape..tp ur entry is a bomb! hahaha..i likeeeee..bak kate facebook tu, ada thumbs up sign tu..ahaks

Ms.Silent @ February 27, 2009 at 9:15 AM

ha ha ha! U should read my previous blog! I spill out everything! Sini..still cover2 lagi!

yam^Artfingers^ @ February 27, 2009 at 12:15 PM

ngeng...adekah your previous blog for everyone?huhuhuh!

Ms.Silent @ February 27, 2009 at 2:49 PM

ha ha ha! i give permission la ngek! Certain ppl je! hu hu hu

reena @ February 27, 2009 at 11:45 PM

Hahaha.I pun fikir camtu.Eh, hopefully my blog tak termasuk dalam blog yang hang tak suka ni.Muahaha.

Kalau nak ikutkan aku, banyak benda aku nak tulis kat blog esp pasal relationship aku.Tapi tu la, bf aku baca blog aku la..Leceh nak mampos..

Ms.Silent @ February 28, 2009 at 5:14 PM

ha ha ha! my fiance pon baca blog jugak! actually xslh un tuk bercerita, at least org bole amek penganjaran. but jgn la smpai humiliate seorg tu!

hu hu hu