The very 1st entry by missilent

Monday, February 16, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash


Hey o'll! Suprised!!

I'm not new to the world of blogging. Just thought of making some changing. ha ha. Dah banyak sangat changing sebenarnye. Tapi ntah la. I just love to blog again. And now aku dah fikir masak2. Blog is not something we should share everything kan? Cukoplah sekadar ape yang aku rasa ingin aku kongsi. he he

I just want to thank Cik Kiah. Kalau bukan kerna dia, tak mungkin lah aku nak buat blog baru lagi. Old blog? Ada.. a-ha! For those yang know the url, you can still go through it. I'm not planning to delete it. Maybe one day. Siapa tahu kan? *wink wink*

For those yang tak mengenali diri ini. Let me introduced myself. Aku adalah Miss Silent. Biarlah aku nak senyap untuk kali ini. Jangan tanya kenapa. Biarkan. I just love being silent. Tapi jaga-jaga. Senyap tak bererti aku mati. Jiwa aku masih hidup. Aku masih mahu ber-blog-ging la.


MissSilent says : Jangan kisah siapa aku. Cukoplah sekadar aku tahu siapa aku!

2 Pengkomen:

Cik Kiah @ February 18, 2009 at 9:22 AM

aku tau ko siapa!wahahahaha....

tak jadi gelak jahat aku...hehe...

Superstar @ February 18, 2009 at 11:03 AM

wah silentnyerrrrrrrrrr.....