Belated to Super In advanced!

Thursday, March 19, 2009 / Comments (4) / by Skinny Yash

Hari aku nak gelak!!

ha ha ha ha ha..lagi lagi. Ha ha ha ha ha ha..bukan senang aku nak gelak lagi nih. ha ha ha ha ha ha

BODOH!

This morning aku termalu dowh! I thought i have missed my Bestfriend birthday! Tapi dek kerana malas nak check calendar henpon ku yang aku tau, aku dah lama save birthday dia! (Mungkin henpon ni dah xbunyik alarm kot..!) Straight i msg her! Aku ni kadang2 cuak de bebeh jugak!

and she replied.

"28 la. 18 tu Chot. aiyo! ha ha"

Shit! aku check calendar henpon. Ha'ah la. Memang 28! Damn. That's what happen when you always think of something and you scared you miss it. he he he


MissSilent Says: I dah jadi org pertama wish u this year kan? he he he

4 Pengkomen:

Ain Bubuk @ March 19, 2009 at 1:21 PM

hahahahahahahaha apa2 pon tq i love u! haha

Ms.Silent @ March 19, 2009 at 4:58 PM

love u too babe!!!!!!

» NAJA « @ March 19, 2009 at 11:27 PM

Hello..

Sweet jer tersalah date..at least u can be the 1st person kan..

Btw..

Enjoy je go through ur blog..Cam cool jerk tak kechoos cam blog2 orang2 lain yang nak kawin..:p

Keep on blogging ok!

Ms.Silent @ March 20, 2009 at 7:58 AM

Hi Naja! Thanks for dropping by!

he he he