PENGUMUMAN!

Tuesday, March 17, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash

Okay. Disini akakkk nak buat pengumuman sikit. Korang ada yang minat kain batik tak? Bukan kain batik yang korang buat berkemban tu lah! Batik cantik la! Batik orang buat baju kurung gi kenduri kawin tu. Tak pon orang2 gomen mane2 yang perlukan kain batik! Silalah layari laman web dibawah ini ye. Orang Gomen kan pakai batik every Thursday kan. he he he. Sebelah kanan ni pon ade ku taruk link nye. sile2lah melawat ye.

Batik Cik Sarah

Cantik2 belaka kain2 nye nokk...! Setiap design, satu je dalam dunia. Tak mungkin korang2 jumpe kat kedai2 lain. Mak rela potong jari okay! he he he


MissSilent Says: Tibe2 teringat Ustaz kat Kursus Kahwin tu. "Berkembang" rupenye "berkemban"! shit! Lain kali sebut la betul2! Hampeh aku xphm!

2 Pengkomen:

newlifenewbeginning @ March 18, 2009 at 2:20 PM

me likeee batik...eventho tak keje gomen but i likeee batik..

tp nape harga mahey sgt kat blog tu huhu

Ms.Silent @ March 18, 2009 at 3:01 PM

hmm...actually xmahal la..if compared to luar..lagi mahal taw!

here, we cannot sell below then the owner punye..so have to la!

kain...cantik sangat! sedap dipakai gitu! and of course, satu dlm dunia je! he he he