Saturday at home.

Saturday, March 21, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

Kepala i masih sakit lagi lah. Just realized that i have a few benjolan. Adoi. Patutla nak baring macam ada sakit je. Adakah aku brain cancer? Choooiiiiii! ha ha ha ha

Yesterday bought him a watch. I hope it can replace his watch that been threw by me! he he he I'm good in acting some drama! ha ha ha Tak beli yang mahal2 pon. Coz for hantaran pon nak anto jam jugak. So for the time being pakai je la yang biasa2 dulu ye. Save duit! Which is, sekarang dah xsave dah. Shaitt!

After he fetched me from office, quite early la jugak. 5pm sharp. We head off to Jusco di area rumah ku. Layan Karaoke dulu. he he he. Then sampai rumah, berdiskusi bersama adik2 ku berkenaan dengan my wedding colour. Hmm. masing2 nak ikut favourite masing2 je kan?! Huh!

Okla, now dah tgahri pon. Mandi pon xlagi. Apetah lagi gosok gigi! Makan jangan cakapla. Kompom la belum. We might go for the Air Balloon Fiesta kat Putrajaya tu. But see how la. Coz Pak Chak kat Klang sudah sakit teruk. Kita doakan je la dia pergi dengan mudah ye.


MissSilent Says: Boring nye harini. Report xanta lagi. Shit.

0 Pengkomen: