Segala yang pertama tentang Johnny!

Thursday, March 26, 2009 / Comments (3) / by Skinny Yash

Okay.

Pertama kali berpartian bersama Johnny adalah bersama2 Lady D di Zeta Bar! Tak kerana u yang beriya2 nak buat PI for Mr Washington, tak kuar la aku gamaknya!

dan pertama kali itulah, saya dan Johnny menari bersama. Bersentuhan. Ouch. Telinga saya berdesing. Electric shock tu. he he he

Pertama kali ku bawak Johnny berjumpa Sahabat baik ku a.k.a Bubuq, di Bagan Lalang nan indah bak kata Buq ye dak! Itu pon kerna Johnny and family buat family day disitu.

dan pertama kali itulah, saya dan family nye mulai rapat. :)

Pertama kali keluar negara tentulah bersama Johnny juga. Destinasi, Bangkok!

Cik Kiah! Aku xlupa kamu! Kamu lah yang pertama "approve" percintaan aku dan si dia! ha ha ha

dan pertama kali ku pertemukan Cik Kiah bersama Johnny di kedai bawah pokok. Walaupon aku tiada di tempat kejadian. :p

And last but not least.

Pertama kali aku dan dia naik ke jinjang pelamin. Actually pre-pelamin la. Diwaktu Majlis pertunangan kami on 1st Feb 2009.


MissSilent Says: Berdebar rasanya nak naik pelamin lagi nokkk!

3 Pengkomen:

arezura @ March 26, 2009 at 5:19 PM

i like ur story, all bout 'pertama kali'!! Pasni, jgn xtau babe.. there wil be more 'pertama kali' nooo :P

Ms.Silent @ March 26, 2009 at 5:39 PM

ha ha ha!! banyak lagi yg takut tu!!

ha ha ha ;D

immamomma @ March 26, 2009 at 7:19 PM

eh ingat ada meeting bwh pokok je..

temukan kwn ngan bf pon ada gak eh di bwh pokok..

pelamin bwh pokok kira ok gak tu..

tak penah lg dibuat org so..??

hekhekhek ;p