Drama pagi!

Tuesday, April 28, 2009 / Comments (6) / by Skinny Yash

"Teet" aku cuba nak bukak pintu. Access card dah touch. Awat xbukak2 lagi? Oh! "Tet Tut Tut Tet". Pintu dibuka. Golap ajo. Nasib xterlintas pulak aku cite-cite seram dalam kepala otak aku. Okay xpe. Maintain. First, Haruslah bukak suis lampu dulu. Ha...Terang sudah!

Cepat-cepat on laptop. Budget Boss tengok aku login awal. Harini die dtg KL lah! And juga 2 insan merangkap rakan sekerja baru aku. Ngap sandwich dulu lah. Choop! Anta email dulu lah. Budget Boss nampak email di sent awal pagi. Penuh sandiwara aku. Tak boleh blah!

Aku buat susu weight gain aku. Ye! Saya minum susu dengan harapan besar boleh gemuk di hari kebesaran ku nanti. Rasa-rasa boleh ke? "Eh..dah gemuk la u nie.." "ha'ah..nampak gemuk sikit"
Korang biar yang betul. Tak pulak seluar aku ni ketat. Breast pon idak la membesar pon! Pipi kot...menyedapkan hati sendiri. Menyampah tau!

Sambil dok hirup susu. Aku heran. Kenapa Makcik Tea Lady pon xsampai lagi nih. Hari ni hari cuti ke wei. Harapan "mintak-mintak la cuti". Boleh balik tido! tiba-tiba aku terpandang..

Jam di laptop.
7.50am. Tuesday 4/28/2009.

Jam di tangan.
7.28am.

Apasal tak tally pulak jam tangan aku dengan laptop nih? Hmm.Johnny? Motiff..??


Misssilent Says: Boss aku dah sampai lah. MegaDrama bermulalah!

6 Pengkomen:

immamomma @ April 28, 2009 at 12:38 PM

ye ke dh gumuk skit?? uhh jelesss seluarku masih begini adanye takmonye mengetat hish ;p

Ms.Silent @ April 28, 2009 at 1:19 PM

ye ye saye dh gumuk!! yeay! :)

saya xkata..tp orang kata!

yam^Artfingers^ @ April 28, 2009 at 2:38 PM

wey...nak ketat seluar ..
ko makan donut 3 bijik hari2 after dinner...

harus gemukk!ehhe

Ms.Silent @ April 28, 2009 at 3:14 PM

hmm..nnt akan ditry! klw xbole jugak..
ko je mkn 3 bijik hari2...tgk jd x..?

he he he

newlifenewbeginning @ April 28, 2009 at 4:11 PM

laa..kurus ke ko sebenarnya? bertuahnya badannn huhu

Ms.Silent @ April 29, 2009 at 8:24 AM

ha ha ha! xbertuah ni...nak gemuk jugak!!!!
hu hu hu