Mahu ke Jakarta nggak?

Thursday, April 16, 2009 / Comments (3) / by Skinny Yash

i planned to go Jakarta. But xtahu bile. Johnny insist not going. As he needs to SAVE loads of money for the wedding and after the wedding! And aku? Nak pergi dengan sape?

Reason? Hmm. heard alot of people yang bakal berkahwin semua pon kesana. Ape lagi shopping la! Serious murah! My couzie pon baru balik from Medan, and she suggested not to go there. Bukan xde barang, cuma xsemurah Jakarta. Coz mostly, barang kat situ pon diambil from Jakarta. So might as well you go Jakarta straight kan?!

Bagi sesiapa yang mahu kesana dalam tempoh end of this month until end of next month. Do let me know. Boleh la kite ber share2 room. And beli ape2 yang patut.


MissSilent Says: Tiket Airasia the cheapest i got is RM168. Last month lagi murah. Baru RM125!

3 Pengkomen:

diana luna @ April 16, 2009 at 2:12 PM

bila nak pg?

m i z a @ April 17, 2009 at 8:31 AM

my mom & my sis gi jakarta mcm pe je...ikut plan,diaorg nk bli card & door gifts utk my wedding..

last2, satu pe x beli,instead my mom went burberry shopping...

and i went back to kl end of nov,time tu gile2 sume kena buat..sbb satu pe x buat...from nov til jan,tiap2 mlm kuar..

penat beb,tp terpaksa la..diaorg ckp takut nk decide ble aku xde,nnt aku x suke la,pape la..

Ms.Silent @ April 17, 2009 at 10:02 AM

ha ha ha! biase la..! That's why i dont even discuss with my mom nak ke jakarta.. nnt diorang bukan sibuk cari brg kahwin..sume sibuk shopping bende lain!

hu hu hu