Marah!

Thursday, April 23, 2009 / Comments (3) / by Skinny Yash

Bagaimana hidup kalau tak boleh marah?!

Nak tahu?

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..


macam AKU lah!

Tak boleh menunjukkan marah!
Tak boleh sound-sound!
Tak boleh meninggi suara!
Tak boleh menujukkan muka yang jelik!
Tak boleh berdiam diri!
Tak boleh menjawab!

Ha..

Itu sudah boleh memuaskan hati sesetengah pihak.

Tapi hati sendiri?

Siapa sanggup menjaga?
Siapa sanggup paham?

..
..
..
..

Tiada siapakan?
Oleh itu..

Hati aku umpama tunggul. Boleh diusik, ditebang pada bila-bila masa. Ikut sesuka hati mereka.



MissSilent Says: Bila nya aku boleh marah? Bukankah manusia semestinya ada sifat2 itu sejak azali?

3 Pengkomen:

yam^Artfingers^ @ April 23, 2009 at 9:20 AM

uikkksss...chilll.....;)

Ms.Silent @ April 23, 2009 at 11:02 AM

yeah..tgh chill pon..
he he he

at home! :)

m i z a @ April 25, 2009 at 2:08 PM

sabar yash!

maybe sume ni ada hikmahnya..kan kan kan...