Shopping heaven for Wedding Prep

Monday, April 06, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash

Saje jalan2 kat Semua House tadi. Before this jalan yang kat kedai ground floor and tingkat satu je. Tak tahu pulak 5th Floor (U5) AND B1 tu memang khas for wedding thingy. From sewa baju, photography, bunga pahar, kad kahwin, manik2, bakul2, favours semua lah. Kira satu kedai tu semua pon ada.

Price rasa nya yang kat Metro Point, Kajang tu murah lagi kot. Tu pon another kedai yang bole aku suggest for those yang tgh or akan mencari2 barang for deco. Murah gak la. From pinggan mangkuk sampai la ke kain2 ela semuanya vantage! Bagi peminat vantage, kira heaven la. FYI, Ini bukan ori punya. Maklum la satu pinggan baru RM5-6. Cube tengok kalau ori brape. Mahu RM30-40! Design 2x pandang pon orang tak tahu tu tipu punya. he he he

Will update more.


MissSilent Says: Rasanya xperlu la kot nak sampai ke Nilai tu. :P

2 Pengkomen:

diana luna @ April 6, 2009 at 3:44 PM

ok ko survey semua..esok kalau aku nak kawen senang..ko dah tau.hahahhahaha

Ms.Silent @ April 6, 2009 at 6:07 PM

ha ha ha ye! utk kemudahan ko jugak kn!
huh!