Takut Tapi Teringin!

Tuesday, April 21, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash

First time tengok wayang cerita hantu! I ni memang terkenal dengan pengecutnya. And Johnny beriya-iya nak tengok "JANGAN TEGUR"!!! So, nak tak nak, aku tengok jugak la. Teringin, tapi takut! he he he

Serious memang suspppppeeeeeeeennnssss gillossss la! Jantung mak ni dah sesak2. Nasib tak terbujur kaku. Awal2 lagi dah suspenss bab opah die meninggal tu! Mak aiii...Bikin cuakkk tu! And tang Julia Ziegler tu, part nak abis dah, die kena rasuk tu pon best jugak. Real tu touch up muka nye. Dengan jelir2 lidah bagai. hu hu hu

Eh okla. Sambil aku dok menaip, sambil tu aku dok pandang belakang. Apa-apa pon. JANGAN TEGURRRRR!!!!!!!


Misssilent Says: Dah masuk, rasa menyesal. Nasib bawak shawl. hi hi hi

2 Pengkomen:

diana luna @ April 21, 2009 at 1:37 PM

tu la..fandee bawak aku tgk citer tu..midnight plak..dia kata aku kena pg tgk gak sebab aku bawak dia tgk citer confession of a shopaholic...dah la aku mmg x suka tgk citer antu!!!

Ms.Silent @ April 21, 2009 at 1:40 PM

kite sama!!!hu hu hu

buta ku ajak johnny tgk confession of a shopaholic..dia belum mahu lagi...!!