Treat by the bday boy!!

Saturday, April 18, 2009 / Comments (6) / by Skinny Yash

as planned! Reached at Fatty Crab 7.30pm. Jem mak datukkk..Tuhan je yang tahu ye tuan tuan. Maklum la. Friday. Jem die memang luar biase!

Lady D n Mr BF, Ms EON with Fiance reach on time. In fact, Lady D sampai dulu. Me, then Ms Eon. We ordered chicken wing, crab, fried rice and bread untuk dicicah bersama kuah crab tu. All are recommended by Ms Eon, kerna mereka yang selalu sangat makan situ.

First, belasah chicken wing dulu. Hingga menjilat jari lah! Try plak Roti bakar cicah kuah crab tu! Betul la..! Layan douh! Bak kata Johnny! he he he Yang dinanti-nanti telah tiba! Yearghh sambar crab plak. Ha..time ni, sume dah senyap. Yang kedengaran hanyalah bunyi bunyian orang bertukang. Yeah! Salah satu cara untuk mendapatkan isi-isi crab yang mantap tu, dengan menggunakan tukul yang diprovide. Ala-ala plier (betulkah aku eja nih?!bantailah!) pon ade! Within this time, pasangan suami isteri xsampai lagi. Lantak kamu la Mrs PR (nama telah ditukar ye!mengikut peredaran masa.) You tunggu je la yang 2nd round punye ye! :)

8.20pm. Pasangan suami isteri sampai. Cantik-cantik, 2nd round pon sampai. Yang alergic pada ketam pon bole layan kan. Maybe die alergic ketam kecik. Ketam besar okay je kot. he he he. Tak boleh tahan tengok ketam tu, maka Si Suami pon belasah ajer. Ikut suka korang lah. Keluar gatal2 kang, ada bini bole tolong garuk! he he he

Overall, the best dinner i had with my girls and their love ones! Termasuk la Johnny yang ku cintai! :) Apa-ape pon. Memang i recommend habis-habisan for you guys out there to try out this restaurant. Info as below. Ade jugak aku selit gambar2 buat tatapan kamu semua ye!

Enjoy!

Info
Fatty Crab Restaurant, Taman Megah, SS24. If from SPRINT tol RM2 tu. straight je. Exit to SS24 belah kiri. Trademark on your right ada Specialist Sime Darby. Traffic Light turn right. Then, turn right again when u see Secret Recipe on your right. Terus aje. Sampai ke belakang. Nampakla restaurant belah kiri. Corner. Faham x? :)

antara jemputan yang hadir

sesi mengetuk!

antara isi yang terbaik! mantap tuuuu....!

chicken wing wing!

tada!!ini harus yang plg bawah. save the best for last!


MissSilent Says: Terdapat kemusykilan yang melanda. Tapi xpelah. Usah was-was! :) anyway, THANKS AGAIN SAYANG!!!!!! LOVE U!!! and Thanks juga kepada yang hadir! ;)

6 Pengkomen:

» NAJA « @ April 19, 2009 at 11:29 PM

Sedap sungguh isi ketam dan wings2 tu semua..Erkk takbelh tahan napsu makan dah i ni tgk gambar2 mcm ni..
Tapi tak leh nak makan pulak kang takut tak muat baju kawin :p

Btw..1st time i masuk blog orang nak kawin letak lagu kawin..Haha seriuss tetibe excited pulak tgh2 malam ni i pikir pasal kawin..Haha

Serious! Thanks for the songs dude!

Ms.Silent @ April 20, 2009 at 8:51 AM

ha ha ha! that's why!! i'm getting excited bile dgr lagu2 kahwin..!!

siap terbayang2..kite dok direnjis2!!
ha ha ha

btw thanks for dropping by!

yam^Artfingers^ @ April 20, 2009 at 10:08 AM

huikksss...sodaaapnyeee!melelehhhh air liur ku ini...

p/s:wehhh..yashh..wusup with our plan tu?jadik ke tak????senyaaap jek dia..call/ym/chat facebook tak reply...:(

Ms.Silent @ April 20, 2009 at 11:47 AM

friday mmg xleh kacau i! busy busy bee!!!
he he he

newlifenewbeginning @ April 20, 2009 at 1:41 PM

eh mana gambo u..nak tau gak how u look like and mr johnny ni hehe

Ms.Silent @ April 20, 2009 at 3:16 PM

ha ha ha! xbole lg...rahsiaaaaa....
he he nhe