Ayam punye kes lah!

Tuesday, May 05, 2009 / Comments (3) / by Skinny Yash

Last nite having fun with my long lost chill friends!! Yeah..It's been ages since we had our happy hour time. As usual, after work! ;p Really have a good time! Eventhough perut ku xberapa mengizinkan! Mengundang betul la perut nih! hu hu hu

Me came with Johnny as usual, tepat pada masanya. And mereka2 seperti biasa. Lemms. Haruslah tunggu VIP2 kedaung tuh! Initially nak tunggu the rest. Tapi xpela, kami mula dahulu ye! Cheers! ;) Who been invited by Aie? Haruslah aku dan tunang, Cik Nana Si drama Queen, Belon, Razi n the others yang kurang dikenali. ;p

BC always known as tempat ayam2. Ye! Ayam-ayam! Bak kata Johnny "Ayam kampung pukul 7 masuk reban, Ayam bandar kul 7 kuar reban" and how could i so slow taking it ayam dalam terms itu dengan ayam yang berada dalam BC itu! Haish..I have to tajam kan balik minda ku. Ini mesti Cik Sarah nih! Habis slow aku jadinye. hu hu hu

Persamaan antara ayam Kampung dan Bandar. Ini observation aku lah. Ayam kampung mendada gitu, Ayam bandar pon mendada gak. Bukan setakat mendada je. Siap dah terjojol-jojol dah. I rasa kalau i lah lelaki-lelaki itu, hmm..dah lama dah ayam2 bandar itu ku kerjekan! But, kemusykilan melanda lah! Harus benarkah buah-buah dada itu? Tang buah dada tu memang diorg menang la kan! Tapi tang "ur ASS" memang kalah lah! Sume nak sepesen je. he he he. Kalau tanye tang perut, mmg FAILED lah! Dah tau perut tu dah macam preggy 5/6 bulan, ada hati pulak kau nak pakai ala2 tube tutup buah dada je kan. Mak xrela nokkkk...!!!

And bagi aku lah! Kalau aku lah salah seorang dari ayam2 itu. Aku carik je port lain! Dah ayam nye lagi banyak dari customer. Ape kes? Banyak lagi pub2 lain! Untung2 siap aku bagi ping pong show! ha ha ha


MissSilent Says: Bermacam-macam kerenah ayam ye! TAPI..Ada aku kisah? ;p

3 Pengkomen:

diana luna @ May 5, 2009 at 3:50 PM

HAHHA BLEH LAWAN KE DADA AKU NGAN AYAM2 TU?

Ms.Silent @ May 5, 2009 at 3:52 PM

hmm...u kan mmg ex ayam situ! ha ha ha ha tp part time je kan.. ;p

diana luna @ May 5, 2009 at 4:22 PM

HAHAH ITU ZAMAN MUDA2