Cuti yang singkat!

Monday, May 11, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash

alamak! Lupe lah! Camna boleh lupe nak hapdet nih! Aiseh! Oklah. Seperti biasa, jumaat kalau kat KL memang jem cam harrrramm okay! So, yang mana bukan di KL sewaktu dengan kami, sila jangan memenuhi ruang KL yang dah tersedia ada semak ni. Tolong la ye! Minta kerjasama! :)

So, johnny pick up macam biase. And aku dah lapar kedaung dah!Nak makan. Baik pergi sekarang. Or else, perasaan nak makan aku hilang. Ha..pastu tunggulah korang perasaan tu nak datang balik. he he he. So, we decided to stop by any restaurant yang on the way pulang ke rumah. Pikir punya pikir laluan manakah yang selesa diwaktu jam2 begini, kami melencong ke Jln Raja Chulan. Bukan the Weld ye. Tapi di Menara Pan Global. yes! yes! Luna Bar! bukan berclubbing di petang hari ye! Cume menjamah sedikit buat alas perut sambil menikmati suasana KL di kala senja! Auuw!

Selesai makan dan minum, sesi manja2 gitu! ha ha ha. I loooikeee! ;) Sedikit gambar buat tatapan anda semua! Enjoy! Cheeersss!



MissSilent Says: Dah duduk2 tepi pool ni, terasa macam bercuti pulak! ;p

2 Pengkomen:

Ain Bubuk @ May 14, 2009 at 2:13 PM

cuti ermmm...nak cutiiiiiiiiiii =(

Ms.Silent @ May 14, 2009 at 9:52 PM

i'm goin off to jakarta...of coz bukan bercuti! hu hu hu