Getting Hitched!

Monday, May 04, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

Last weekend was full. Yupp. But still having fun i must say! :)

Friday.
Was a Labour Day. And this is the last Malaysia Holiday i could take. And after this, no more! hu hu hu New Job please... :( Went to Nilai 3 with his parents. And ini adalah pertama kali ku jejakkan kaki disana. A whole lot thing to story. To make it simple, Nilai 3 tu, korang cari benda lain, CONFIRM jumpa benda lain! Price, ok lah. Cheaper than Masjid Jamek (i used to shop for wedding things there!) Kat Nilai 3 tu, dari bunga sampai lah ke lampu, frame gambar, karpet and benda-benda yang xsepatutnya berada dalam list wedding item terdapat disana. Ha..Jangan lupe pekena Sup Bedengung! Layan gak la. Tak pon. Mee Goreng mamak! (Tapi xbole lawan mee goreng mamak Kulim!) :p

Saturday.
Early morning dah bangun. First gi saloon (that is my weekend routine for the past 2 months!). Dek kerana xbuat appointment, ramai lah kene menunggunye. Then drop by to Jusco buy present for Lis & Apeq Wedding! Yes! They are married now! Congrats to Lis and Apeq! Setelah sekian lama berpacaran, akhirnya ke jinjang pelamin juga kamu berdua! Jodoh ye..Jodoh! :) Oh, sebelum terlupe, Sazul been hitched too! She and her Mr Soljar are now officially engaged! Congrats to both of you too! :) Okay back to story. From Jusco, pick up Johnny. And we straight went to the wedding venue. Mengikut perancangan, bertemu sha and si Shera dulu, but seperti biasa, janji melayu kan. HUh! Tak boleh pakai. So, Johnny and me menuju terus kerumah pengantin. And of course, pengantin pon xsiap lagi! ha ha ha. Lepak punye lepak, sekor-sekor sampai. And that is the greatest moment since we have lost contact each other. Ye! Cinan, Abu, Balang & GF, Syura, Shera & Tunang, Shasha, Sya, Filia, Shah, Danny, Ajak and a few more yang nampak but tak bertegur pon. Mungkin mereka menjadi lebih pemalu atau memang telah berubah setelah ada gf disisi. Wallahu'alam. Whatever it is, Happy to see you guysss!!! See you again next time!

Okay. Dari orang yang terawal, sampai lah ke yang nak last-last. Almost 4pm kami gerak. Coz i planned to go driving range. Layan pukul. This time kite try Bukit Jalil plak. Hmm. Tak best lah! Tak cantik! :p

Sunday.
Went to Saloon again. Actually Johnny je nak potong rambut di kedai kegemaran ku itu. Tapi dek kerana emosi aku terganggu, aku buat lah treatment sekali. Serious. That is the best medicine other that shopping. he he he Planned to take our Baju Nikah kat Dzul Classique. Tapi, mine plak xsiap lagi. So, change plan. Next week saje lah. Then we went to Jakel (coz aku terbaca ada Sale gitu). Initially, i planned to buy those laces di Jakarta as im goin on this 20th. Tapi kalau dah sini pon SALE, baik beli sini jelah. Senang. Johnny pon ada. Dari, laces for my reception, sampailah ke Bedsheet Set. Selesai sudah! :) Anyway, Thanks to Anak Tokei Jakel, Kak Fuziah kot namenye. Cantik orangnye juga Pandai pulak berniaga kerana berjaya membuatkan aku habis beriban. Damn! :)

Habis sudah cerita hal weekend ku. Penat. Gembira. Sakit hati. Sedih. And macam-macam ada. This week benda lain pulak nak kene settle. Adoi.


MissSilent Says: Saya suka bakal baju saya nanti! ;) chewaah...

0 Pengkomen: