Hasil potosop 1st trial aku! :)

Tuesday, May 12, 2009 / Comments (15) / by Skinny Yash

Imbasan chat baru sebentar tadi.

Aku: ha..amacam gmbr i?
Aku: he he he
Dia: ahahahhaa
Dia: kantoi la super impose
Aku: ha ha ha
Aku: i saje je..
Dia: u kena smooth kan edges ng brush
Aku: dh xtau nk trk gmbr ape
Aku: susah sgt..
Aku: smpai nk tercium screen dh...
Dia: siannye die
Dia: apa lg u dah berjaya edit?
Aku: itu je la dr td..
Aku: gigih tu..

he he he. Mak dah ada potosop u o'llsssss! Oleh itu, xperlulah aku nak edit2 online lagi! yeay!



MissSilent Says: Rasa-rasa, korang xcam aku kan?! ha ha ha

15 Pengkomen:

Salpaninot @ May 12, 2009 at 7:32 PM

cube wat gmbr muke ko diambil dr luar tingkap kapal tebang? tanpa ade kesan super impose...

reena @ May 12, 2009 at 9:37 PM

Hehe.Tak pa..Practise makes perfect.

reena @ May 12, 2009 at 10:01 PM

Wei, hg jgn buat camni sudah: http://photoshopdisasters.blogspot.com/

yam^Artfingers^ @ May 12, 2009 at 10:10 PM

cool!...selamat mengedit!

Ms.Silent @ May 13, 2009 at 8:29 AM

ninot: aku akan cuba! great idea huh?! he he he

reena: aku dh tgk!!! ha ha ha sangat disaster okayy! ;p

yam: ha ha ha! gigih ni!

» NAJA « @ May 13, 2009 at 12:08 PM

lawa..aku dari dulu nak mendownload photoshop secara haram tak dapat2 jugak..mungkin sebab secara haram kot kan..nak yang halal je..

btw..adakah itu tuan punya blog?

Ms.Silent @ May 13, 2009 at 12:26 PM

tu la..sekian lama nak mendonlod secara haram xdapat!ni my fiance terjumpe time die dok kemas2 blik...lega....he he he

ha ha ha! tuan punye blog sangat lah pemalu! ha ha ha ha

peluk cium @ May 13, 2009 at 2:59 PM

kyash ni gmbr tampal kan? kan?

diana luna @ May 13, 2009 at 5:34 PM

ko kena pakai tool marquee tu..pastu featherkan dia..kasik pixel arnd 40.Ather that pakai tool drop shadow..kasik nampak real sket..hishhhh

newlifenewbeginning @ May 14, 2009 at 9:18 AM

gigih gila!
aku dari dulu tak expert dlm fotoshop ni huhu..are you really dat slim? gila jeles siot figure camtu

Ms.Silent @ May 14, 2009 at 1:58 PM

PC: ye la...kakak kamu ni..xpndai guna lg la! hu hu hu

diana: thanks for the tips. akan ku cuba lagi! xhabis explore lagi!

nlnb: i mmg gigih! ha ha ha mane ade i slim! tu sume tipu tu..ha ha ha ha

Ain Bubuk @ May 14, 2009 at 2:14 PM

edit kasi gemok sket la kaki no 11 sgttt!!!

Ms.Silent @ May 14, 2009 at 4:54 PM

ha ha h ah!!! H1N1 arrrrgggggghhh!!!!

Superstar @ May 14, 2009 at 5:48 PM

wah hebat! walaupun suami ku designer, tapi tak penah minta dia ajar pun camne nak guna fotoshop. hahaa

Ms.Silent @ May 14, 2009 at 9:52 PM

ala..sue..! 1st time ni...gigih nal belajar! :)