i just miss this..

Monday, May 11, 2009 / Comments (7) / by Skinny Yash

Sejak-sejak nak kahwin ni, weekend sangat hambar. Tiada lagi berpartian dimalam minggu. Unless ada jemputan yang tidak memerlukan wang untuk dikeluarkan. hi hi hi Nak lepak happy hour, layan band pon memerlukan wang juga. RM200 tak kurang lah! Nak layan karaoke pon sama juga. Nak layan pukul, duit lagi. Tapi oklah. 100 bijik RM10. Puas hati. Tak puas tambah lagi! ;) Semuanya DUIT DUIT DUIT!

Kadang-kadang, terasa buang masa je. Dihari weekend busy menyetelkan hal-hal perkahwinan. Alah. Next weeklah! ;p Itulah dia. dari minggu ni, dibawa ke minggu hadapan. Sampai ke harini tak jugak settle! he he he. Aku relax aje. Takpe.. ;)

Semalam, sesi mengimbau kembali kenangan silam. Silam xsilam sangat lah. *malu* Apa-apa pon, itulah hakikatnya. Dia milik ku, aku miliknya. Walaupon buat masa ni, belum 100% lagi! Tunggu saje lah ye!


MissSilent Says: Sampai ke harini, aku masih tersenyum mengenang detik itu! ;)

7 Pengkomen:

ella @ May 11, 2009 at 3:46 PM

when is ur big day beb? jgn lupe jempot tauuuu!!!

Ms.Silent @ May 11, 2009 at 3:53 PM

ye..ye!! kompom jemput punye!!
he he he...

sabar ye..! ;) sikit hari lg..!

Salpaninot @ May 11, 2009 at 7:47 PM

nak kawen neh, jimat cermat sket kakak....

Ms.Silent @ May 11, 2009 at 9:31 PM

ha ha ha! mslhnye..SUSAH tuuuuuu!!!!!

peluk cium @ May 12, 2009 at 9:52 AM

heheh jmp pun akak ni.aritu tetiba hilang xde kabar.so bila nye hari besar ni? jgn lupe kan kitorg ni.. :D

Ms.Silent @ May 12, 2009 at 2:38 PM

mane leh lupe adik peluk cium!!
ha ha ha..nice nick huh! :)

ye..nnt saya kabarkan kamu ye..

farouqdmc @ May 16, 2009 at 10:18 AM

ya batol... jgn lupekan semo orng ek...
biler ek hari besaq?