NO MOOD!

Thursday, May 14, 2009 / Comments (4) / by Skinny Yash

Luncheon with Mrs PR. What i like about this lady. Hmm. She know's when i'm not in the very good mood. Good timing huh? he he he Thanks for the twisted thingy advice. I'm not sure i really can cope on that! ha ha ha

Kerana pembelian rokok yang tak terlaksana, ribut melanda. Tanpa angin kencang pon. hmm. Tapi rokok tetap menyala. 5 kali action with the not-so-good response, aku dah dapat agak. Memang ini bakal terjadi. Takpe. Biarlah. Lama-lama ok lah tu. Janji aku tak bukak volume tu tinggi2. Ye!

Oleh kerana, angin sepoi2 tu. Makanya, bangun lambat. Status mood, swing! Keje, satu pon xstart lagi. Dah pukul berapa ni?! Almost 2pm! I know, i'm not into this whole thing anymore. The soul is really not into it. Aku xpandai berbohong. Jika aku xsuka, aku akan tunjuk tak suka. Puas hati aku.


MissSilent Says: Serious aku xde mood. Kene kuar duit lagi. Lagi xde mood!

4 Pengkomen:

Cik Kiah @ May 14, 2009 at 1:59 PM

sila bawak rokok malam ni...

sessi 2 in 1...boleh?

Ain Bubuk @ May 14, 2009 at 2:12 PM

gi klcc pastu beli mood tu..mesti ada balik

Ms.Silent @ May 14, 2009 at 4:53 PM

cik kiah: confirm bole! ko rasa2 bakal mertua ko baca x komen ko kat aku ni? ha ha ha

bubuk: aku nak beli! tp xde diskon! :(

farouqdmc @ May 16, 2009 at 10:16 AM

patot avoid je angin tu..
xyah nyalakan api utk roko.. :)