Bunga Pahar.

Saturday, June 13, 2009 / Comments (6) / by Skinny Yash

As for bunga pahar, Kak Liza yang beriya2 nak buat. And dia sangat la rajin. Of course la kan. Housewife gitu. 2 anak, 2 maid. Sorang satu jaga anak. he he he. Sebenarnya dia pangkat makcik, tapi dek kerana umur nye pon setahun tua je dari aku. So "Kak" lebih mesra gitu. :) During my cousin wedding haritu pon, dia buatkan bunga pahar for her. Nice. Bunga Pahar Dip tu. But as for me, aku dah cakap siang2. Aku xgemar bunga dip tu. Eventhough bile dah buat banyak2 nampak cantek. But still not up to par! he he he.

So, i gave her one sample of bunga pahar. Actually ada orang lain yang supposed to do that. But suddenly nak charge satu sampai RM15. Ape kejadahnya kan?! Jadi lebih afdal kalau bagi orang yang memang niat tulus ikhlas untuk membantu! he he he.

yg left side tu is the sample. tp xperlu nak tiru 100% kan.

the outcome. (bunga tu contoh je!)

pandangan sisi pulak!


ha. yg tgh tu la k.liza nye. :)

MissSilent Says: I pon ada cuba buat jugak. Nantila reveal kan. malu. ha ha ha

6 Pengkomen:

immamomma @ June 14, 2009 at 1:38 AM

wah npk makin anggun kak lizanye.. hm sori lari topik ;p but that bunga pahar is nice :)

Ms.Silent @ June 14, 2009 at 2:14 AM

he he he. k.liza mmg berbakat! haritu bilik pengantin during linda wedd pon die yg buat! :)

vee @ June 14, 2009 at 4:04 PM

wah dh makin byk persiapan nmpknye.. jgn lupa jemput kita ye.. :)

Ms.Silent @ June 15, 2009 at 12:32 AM

vee, persiapan tak smpai 50% pon. bole? ha ha ha. tinggal lg bape hari je ni...hu hu hu

hanis nadira @ June 15, 2009 at 8:42 PM

;) seronok dgr lagu2 kawen nih..
hehhe...
kyash leh jemput v jd artis jemputan..;p
v terer sume lagu2 kawen..betul!
yeayea...xsabar nak tgk ni kyash nak kawen!!hehehehe....
kyash!minum weight gain!!

vee @ June 16, 2009 at 9:54 AM

ha pandai la ko nis! kyash npe dh lama x online? nk tny psl jakarta ni? huhu org nk g gak kena dpt advice dr otai dlu... :D