Sponsor update!

Thursday, June 11, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

UPDATE!

Haritu xjadi amek baju nikah. And interview pon posponed to today. Update about interview, sangat memberangsangkan. Maklumla, company pon cekai aje. Takpela. Janji duit masuk before nak kahwin ni. Susah wei. he he he :) Belum confirm dapat pon, tapi as what i heard from the person yang interview and the person yang recommend tu, evrything was fine. Experience, knowledge they got no problem. It's just my expected salary. So, they still have to revise it back. hu hu hu. Ape2pon, kalau dapat itu rezeki. :) Ape2pon, kene give a milliion tahnks to Mrs PR kerna tolong kenalkan your friend tu. he he he. Ye! Gue belanje kalau dapat gaji nanti! :)

And everyone keep asking me how's my wedd prep. Everything ok. Mostly banyak dah confirm. Bayor nye je belum. hu hu hu Aboout barang2 hantaran, masih belum dibeli lagi. Cuma side Johnny dah beli satu. Which is for me la kan. And thanks to my dearest+beloved babe yang sudi sponsor for my hantaran. Lady D!! U jadikan sponsor my choc? he he he. And to Ms Eon. Dia juga sudi untuk sponsor my hantaran cake! yeayyy!!! Thankssss to you guys!!!! I love you all!!! muuuaahh (800x)!!!! BTW, Ada sesapa2 lagi tak nak sponsor anything? Buqqqq...u xnak sponsor i ke..? Handbag ke, kasut ke, cincin pon bole jugak! he he he he yang lain2 Gula2 ke, choc for gift ke, which i didnt put in my budget pon. ha ha ha.

And, tetibe i baru buat satu decision. Change of theme color bole?! ha ha ha ha. I just thought that Purple + pink sangat bukan aku! ha ha ha. I buat purrple je la ek! Korang2 semua!!! Yang mana nak sweet2 can wear pink, which i already know who! Pakai la Pakai lah! If you wanna wear purple pon bole. Sama je dengan family2 gue! he he he. Currently, i'm finishing my deco for bakul hantaran. After this jangan tanya who did that. Semestinya AKU okay! ha ha ha. Err, macam dah banyak pulak post kali ni. Nrxt post la cite lagi okay!


MissSilent Says: Esok nak ke JAIS, then bole singgah amek baju nikah. Kurang sexxited sudah! :P

0 Pengkomen: