7 hari lagi!!!

Thursday, July 23, 2009 / Comments (4) / by Skinny Yash

Johnny bisik kat i tadi..

"syg, 8 hari lagi..."

I jawab.. "tak la.....7!!"


Damn! 7 hari lagi.. Haruskah teruskan counting days ni? Hmm. Takde ape2 effect kat i pon. Gelabah? Tidak. Nervous? Tidak. Kelam Kabut? Pon tidak juga! Masih relax. Cuma teruskan hari2 ku yang bertambah busy dengan office work. At the same time, urus jugak bab2 wedding preparation ni. If everything u scheduled and plan, InsyaAllah..semuanya okay.



MissSilent Says: Sabtu dan ahad ni tersangat lah busy!

4 Pengkomen:

m i z a @ July 24, 2009 at 12:30 PM

masa time aku,time ni dh tak terpikir dh counting days dah sbb terlalu sibuk..haha..smpi sok pg nak nikah aku tido atas kerusi dgn inai kt tgn...

nk berborak dgn mr.fiance masa tu pun xde masa...yg tau,die jgn x dtg hari nikah nnt sudah..

Ms.Silent @ July 24, 2009 at 12:44 PM

itu pon satu digerunkan...beriya2 kite bersiap...tetibe..pengantin lelaki xmuncul2...! hmm....

arezura @ July 24, 2009 at 10:14 PM

Woohoooo.. She's getting married soon!!

Direnjis-renjis dipilis...

Salpaninot @ July 27, 2009 at 7:05 PM

let us yg counting days for u beb..haha!! aku last time, kjp2 count..kjp2 x..but, sumpah havoc coz aku ni jns cpt panic gk bab2 event bsr2 ni apetah lg wedding sendiri!! (sje nk kasi ko panic gk..haha!!)