Dah boleh kahwin wei!!!

Tuesday, July 21, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

Wah. Bersawang sudah. Okay! Sekarang saya mahu update kamu semua ye! Last week busy bee di office mencari sales..!hu hu hu cari makan dek..haruslah! And bak kata Lady D, setelah tangguh punya tangguh, at last we decided to have a dinner at KLCC last Friday! Itupon setelah diugut oleh Lady D. HE HE HE. And secara haru biru, saya menjemput Cik Bubuq join sekali! Ye! Saya belanja!!!!! Terima Kasih pada akakkkkk ye! :)..And owh...a million thanksssss to Lady D kerana sudi mensponsor Patchi untuk hantaran ku nanti! Love u bebeh! Buq...ko cari bunga manggar tu jgn lama sgt...kang budak2 nak pegang tu, pegang buah betik ajo la ye..! :P

So, bab hantaran settle sudah! And harini, me got meeting at MOH Putrajaya. Sejak 2 menjak ni, akak dah pandai menggunakan organizer okay! And it works! sungguh! So, as per planned. Pagi meeting, then had lunch with Cik Kiah di Old Town Cyber! Owh!!! Terer juga i drive dari Putrajaya to Cyber! ha ha ha walaupon dekat...tp me never drive alone from that place to another! So, kire achievement la tu! he he he. Purposed, GOSSIP sudah semestinya! And of course la, untuk pass kan card2 kahwin! :).. After that, me terus menuju ke JAIS Kajang! Yeayyyyy!!! Dah boleh kahwin wey!!!!! ha ha ha ha....Hari ni hujan sat sat benti, sat sat hujan balik...Hujan rahmat tu...Mengiringi aku mengambil surat kebenaran berkahwin ittiew u'oll!!! Terus ke I*RAM, meet some old friends to distribute all the cards..sempat la sembang itu ini. Then pick up Johnny!

Kemana pulak lepas tu?! Ye!!!!! Baju for reception juga telah ku ambil!!!! For both bride and groom! Balance juga sudah dilangsaikan seperti yang dijanjikan! Lega? Not yet! So, we went to pick up jaket for the baju melayu. And baru lah selesai semuanya! Haihhhh...Lega ceq rasa! Baru lah sempat senyum sikit! hi hi hi Tetibe macam xsabar nak kahwin! Bukan apa, xsabar nak pakai cincin baru!! ha ha ha ha! Itulah kesudahannya cerita saya pada hari ini.

Esok ape pulak ye?


MissSilent Says: Johnny pon xsabar nak kahwin. Tak sabar nak pakai barang2 baru nye nanti! huh! ;p

0 Pengkomen: