Detik jam 3 pagi..

Friday, July 31, 2009 / Comments (4) / by Skinny Yash

Okay, sekarang pukul 3.48am. And i still havent sleep yet. Penat sangat sampai tak bole nak tido.Sekarang menghitung hari..oops..menghitung jam sebelum me bergelar ISTERI! :)

Barang hantaran all settle. Dibantu oleh bala tentera yang gempax yang terdiri daripada, Bubuq (shbt CROMOX), Sada (yg bertahun xpernah jumpe!), My pengapit, and Sya!! Thanks babes!!!! Time korang i tolong pulak okay! :p Janji...janji! he he he

Pelamin diy pon sudah siap. Cuma minor thing je nak kena touch up sikit. Itu juga dibantu oleh Bubuq and Sada(yg bakal bertunang 15th ni). And of course la adik beradik saya! :) Walaupon ia tak berapa nak WOOOWWW tapi....WOW jugak la.... ha ha ha.

Okay. Jari masih belum berinai. And last conversation bersama future suami pon xberapa nak romantik. Ala2 kelam kabut gitu. Haissshh. And i'm not sure is this the last entry before i get married tomorrow. Kalau berkesempatan, i update before nye. If not, paham2 je la...he he he

Okla. Perut lapar. Esok nak basuh kete lg. Make the hand bouquet lagi. Adoi! So, i need to go off to bed now. Kalau tak, orang nampak panda la yang nak kahwin esok! hu hu hu


MissSilent Says: Sesungguhnya, cabaran sebelum kahwin ni amatlah mencabar. Lepas kahwin macam mana pulak ye? :P

4 Pengkomen:

yam^Artfingers^ @ July 31, 2009 at 9:02 AM

babe..good luck.kalau sempat aku datang kenduri malam jumaat tp lewat la..sowi babe aku dah ade appointment sama penting juga n takleh nak shift date.tp sabtu konpim aku datang ngan superman aku.

anyway...i know Amat will b a good husband to you. So..relax k.. u r stepping into a beautiful, interesting world with him.

senyum2 aje:)

» NAJA « @ July 31, 2009 at 9:30 AM

Hayati lah tekanan dan kesibukan dan mata panda anda..Sesungguhnya lepas kawin kehidupan akan statik dan mendatar :p

Good Luck!!

chajuya @ July 31, 2009 at 10:11 AM

yashhhhh

gud luck & congrats!! hati2 nangis pas nikah..jage mekap tu..uhuk2..will try to dtg ur reception ;)

ella @ July 31, 2009 at 12:23 PM

ala lepas kawin cabaran dgn keluarga masing2 plak. hahahaha!! good luck!!