Shopping started!!!!!

Tuesday, July 07, 2009 / Comments (7) / by Skinny Yash

Last weekend i went for a shopping! yeay! i loikke this..But of course la, shopping for hantaran! The Mega Sales is just started. 4th July - 31st Aug if i'm not mistaken. So, hari pertama itu juga aku gagah untuk bershopping! :)

So, me got the Limited Edition Estee make up and skin care which i very2 much likeyy!! (Thanks for the sms i received from EL!) and a GC watch yang sungguh2 ku idamkan. Most likely, i bought something that i've been used for ages. I xsuka tukar2. So stick with one. :) And of course juga lah kan, itu semua pada harga promotion. Sungguh berbaloi. Bak kata Johnny, "make up tu semua cantik2, kalau xcantik jugak u, xtau lah i!" ha ha ha ha. Mengong! Takpe-takpe. Stock setahun punye makeup tu. After kahwin bole shopping barang2 lain pulak ye tak?! he he he

Same goes to Johnny. He got the watch, and the perfume which i really turrrrrrnn onn with! he he he. Sumpah wei...! Go for Dunhill! Sangat man-ly gitu! Nasib lagi sebulan je! Kalau tak, dah ku rogol disitu juga! ha ha ha ha. And seperti biasa, i sangat pakar bab2 mintak free gift ni! And there goes the free gift and the miniature. Haruslah mintak wei! Sebab memang diorang ada berlambak2 pon. Kalau dah out of season, diorang gak yang sapu! So, baik mintak je dikesempatan yang ada. :)

And after that, me going for shoes hunting pulak! Any idea babe..? I nak yang satin2 gitu. Nak match kan dengan my baju kahwin nanti. And harga xperlu lah nak sampai ribu2 kan. Nak letak kat kaki je pon. Harus ke tanah juga nanti. hu hu hu. Kalau ada idea which brand, bagitau ek. I can go survey! Takde brand pon i xkisah! ha ha ha ha


UPDATE Sponsorship: Cik Yam: confirm kan u bagi bunga telur tu?! ;)
Bubuq: U betul ke nak belikan i bunga manggar tu?! hihihi ;p


MissSilent Says: My DIY Pelamin still haven't started yet. hmmm...

7 Pengkomen:

yam^Artfingers^ @ July 7, 2009 at 11:27 AM

iyyyaaa..say confirm bagii...dpat gaji saya terus pegi beli ya.hehe

heys...have u read my comment where to get the shoes??i replied oredi..:)

cheers!

p/s saya terpaksa carik kasut berharga sedemikian kerana size saya yg unik ini...hehhe...

diana luna @ July 7, 2009 at 12:20 PM

hahh.. typical la u babe..btw yash, u want patchi or godiva?

Ms.Silent @ July 7, 2009 at 12:23 PM

diana: Patchi!! ha ha ha! Anyway, bukan i yg dpt mkn pon kan! but reserve kat i sikit! he he he

yam: ye..ye..akan ku terjah ke blog mu later! :P

Ain Bubuk @ July 7, 2009 at 1:54 PM

bgtau kaler ape la doink..ishk asik bertanya tanya tanyaa...piak piak bontot

Ms.Silent @ July 7, 2009 at 4:35 PM

bengong! pink+purple la nokk!

newlifenewbeginning @ July 9, 2009 at 11:37 AM

i oso used estee lauder makeup set masa my engagement dulu..suke makeup dia..smp skang blusher dia tak abeh2 laie ni..tp skang since dah kawin and all dah cam segan nak pegi kat makeup counter nak beli makeup branded2 ni..i prefer to buy set senang takyah komen byk tp aku ni bukannya pakai sgt eyeshadow pe sume pon huhu

Ms.Silent @ July 9, 2009 at 6:06 PM

i mmg dah suitable dgn make up and skin care die..so..sambung je la..kang berjerawat blk muka aku! takut....!!lg2 nk dekat hari bersejarah ni! he he he