Soalan wajib

Tuesday, July 21, 2009 / Comments (8) / by Skinny Yash

Soalan wajib setiap orang apabila kawannya nak berkahwin.

1. Honeymoon mana...?
2. Lepas kahwin dok mana...?


After i answered those 2 questions, jawapan mereka..

"ye ke........?"....."serious.......?"......

Setelah jawapan panjang lebar diberi, mereka hanya..

"ooo....." .. "hmmm...."

Yes!! We haven't decide yet where to have our honeymoon! Just because, i don't have enough leave to take. (kan ke baru tukar keje!) And if got plan pon..of course la after Raya! Anyone to sponsor?? Aie! Kate xde hal nak sponsor kan...... :) But, we will have our Pre-Honeymoon during Puasa! ha ha ha ha

After married life. Biase la. Mula2 mesti kena duduk dengan mak mertua dulu kan. Baik lelaki or perempuan. Sama je. But, me have put a limit. Max 3months. Bole? hi hi hi Me just pray hard so that we can actually live by our ownself. Mestilah mahu rasa lari2 bogel dalam rumah sendiri kan?! ha ha ha ha..or..memasak hanya dengan memakai apron sahaja! Ape kata anda? ha ha ha ha....Mesti mahuuuuuuu kan.......mcm kat bawah ni...




Eh...bukan macam ni la.......tapi.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Macam bawah ni!!!!
(gambar hiasan sahaja! Tiada kena mengena dengan Tuan Tanah)


MissSilent Says: kena belajar banyak untuk meng'kinky kan diri! :)

8 Pengkomen:

diana luna @ July 22, 2009 at 9:02 AM

kamu nak pakai apron macam tu..nak tanya sket..pandai masakkah???? jawap..please..hahahhah

Ms.Silent @ July 22, 2009 at 11:59 AM

hello.....i bole masak okayyy!!! wait until i have my own kitchen...every weekend buat makan2!
yeayyyy!

yam^Artfingers^ @ July 22, 2009 at 12:44 PM

1)ko mmg dah besa kinky ka??oops!hahahh!

2)kesinambungan comment diana...kang terpercik minyak kang...saje je ade cop kat bontot dan betis gebu mu...camne...??

ella @ July 22, 2009 at 1:40 PM

bahaye nye nak masak pakai apron je. takut kang tak sempat nak start masak pon. hahaha!

Ain Bubuk @ July 22, 2009 at 1:52 PM

ni mcm bunyik2 conversation kt klcc arittiew jer..ermm..enough yash enough

Ms.Silent @ July 22, 2009 at 7:47 PM

yam: tak biasa lg...tp..mesti mahu cuba! ha ha ha...

ella: pakai apron kire nak elak kena masak la....he he he :)

bubuq: yessszaaaa..! Disuatu senja, dimusim yg lalu..he he he he

newlifenewbeginning @ July 23, 2009 at 9:39 AM

kena gigit nyamuk baru tau!
haha tu satu mende aku nyampah sejak duduk kat dapur lelame ni..

aku ni mmg suke pakai shorts/boxer/suar 3 suku kat umah..tp asal masuk dapur je kene gigit nyamuk..kaco mood masak hehe how?

Ms.Silent @ July 23, 2009 at 10:48 PM

ha ha ha ha...nyamoq tu nakal le....tp..klw hubby u masuk dapur..rasa2 ada nyamoq gigit2 jugak x..?

he he he