Go or Don't Go

Wednesday, August 12, 2009 / Comments (4) / by Skinny Yash

We're supposed to go Bandung on this coming 2nd September for our Pre-Honeymoon. Tapi..bila hubby i tanya.."camna ek?" merujuk kepada status H1N1 yang semakin meruncing nih. i dah macam agak frustrated. Hmm..takkan burn lagi kot. Yes! we burned our Bali tix just right after our engagement. Disebabkan schedule yang xmenentu and of course the wedding preparation and the tight budget. Nak posponed date pon xjumpe date yang sesuai.

And now, here comes the Influenza A virus. But of course, if you ask me would i dare to go. I must say yes! But, dah kahwin ni kan. Haruslah ikut aja kata suami walaupon berat untuk ku tunaikan. Kang xcium bau syurga pulak! :P Tapi, kalau xjadi pergi Bandung, ganti dengan rumah baru terus bole? he he he. Confirm2, boleh blah.

Ape2pon, i just dont want to think much on the honemymoon thingy. Sebab when hubby seems not excited anymore and me pon macam dont want to hope for anything. Aku ni dah la beriya2 punye type. Once cancel, mesti keciwa xhingat! damn! I hate bad news! :(


MissSilent Says: penat untuk rasa keciwa lagi...

4 Pengkomen:

yam^Artfingers^ @ August 12, 2009 at 2:45 PM

alamak...sedeynya dengar!!!

2nd sept??its puasa time la ngeng...apa ko larat nak berpuasa di siang hari sambil berjalan2 bagai..or...shhhhhhhhh..hehehhehe

Ms.Silent @ August 12, 2009 at 3:01 PM

eh....klw dh smbil2 shopping kan....ape kah xllarat nyeeeeeee....he he he..the prob is...wether we still havent decide to go..or not to go...

arezura @ August 12, 2009 at 10:53 PM

Again, congrats Yash on ur weddin.. So,xdpt attend!

Nevermind, ada rezki.. nex time bleh plan+p lg.Now,nama pun dh husbnd&wife.. p mana pun kira oneymoon jgk!! MENJADI punya.. :P

newlifenewbeginning @ August 14, 2009 at 4:25 PM

kalo aku, nak je ckp PEGI JEEE..haha tp memandangkan masa tu bln puasa and skg pon tgh h1n1 ni..emm..takyah dulu la eh..dok umah guling2 atas katil dgn hubby pon dah kira honeymoon gak pe hehe..takpela..tunggu je la later2 dulu ek