Marital Status changed!

Tuesday, August 11, 2009 / Comments (4) / by Skinny Yash

From scandallous to happily married.. he he he.

31st July 09.
Dengan hanya sekali lafaz, aku telah SAH menjadi ISTERI kepada Johnny! yeay! Alhamdullillah..syukur sangat2 everything went well. Yang hadir waktu nikah tu, Of course my pengapit besaq Bubuq & Sadot. Sampai tenggelam ceq no...! ;p, Bit But merangkap adik angkat ku, and sahabat ku Cik EON. Thankss for coming..dan memeriahkan majlis yang serba sederhana itu.

Aku ada tanya gak Johnny semalam, ape perasaan dia masa dah akad, and before. Dia cakap, time menunggu tu yang buat gusar. Time akad tu, xde apa sangat! pheww..Janji sekali lafaz je kan syg! he he he. Dah...settle satu bab katenye! :)

Malam tu, ada lah buat malam berinai. Tapi bukan berinai mana pon. Ala2 tukar baju. Ada la 4 pasang. Johnny cuma sepasang je. Sebab memang dia proposed gitu. Sudah nya, aku je la yang dok tukaq2!

Ape2pon, that nite was very tiring. Dari pagi dok keluaq ke kedai beli barang, sampai ke makeup for nikah, then selesai nikah, sempat tidoq jap 1 jam setengah, then kul 7pm start make up balik for Malam berinai. Everything settled almost 11 plus. Then bertungkus lumus plak ke KL menghantar barang2 ke dewan. And...there goes my Hari Bersejarah.. :)

Teasers for you.. ;p



MissSilent Says: Layan sikit dulu ye! More in Facebook! :)

4 Pengkomen:

» NAJA « @ August 11, 2009 at 12:43 PM

Welcome to the club! Semoga bahagia ke akhir hayat..

Tak sangka i terlebih dulu tgk gmbr2 wedd u thru FB..kecik betui donia ni..

Ms.Silent @ August 11, 2009 at 3:28 PM

he he he..Thanks NAJA..! EH..btw..cmna u tgk..? u r on my frenlist ke..? he he he

tembun @ August 11, 2009 at 4:01 PM

tahniah!!!!!
:))

Ms.Silent @ August 11, 2009 at 5:02 PM

Thanks Cik Tembun..... :)