Sada been hitched!

Thursday, August 27, 2009 / Comments (4) / by Skinny Yash

Dah basi sangat rasanya entry ni. Tapi, untuk tidak membiarkan begitu je, i try to blog it out ek..

Before, we went to the concert me and hubby ke Klang, Kg Jawa ek wei?! Hari pertunangan Sada Mariana (sadot) dgn Encik Joe! Anyway, that's my first time bertemu buah hati Sadot! he he he Selama ni dok dengaq cite je. Time tu la baru jumpa! And time tu la baru nak jumpe Cik Sarah yang berkurun abad xpernah jumpa, Sazul (asyik baca blog kamu aje!jumpe nye x!) and Salpa (time ko dtg kenduri aku pon, xsempat nk borak2!!). Bubuq xde la berkurun xjumpe ko kan! he he he :)

Anyway, mini pelamin nye adelah hasil Cik Bubuq kite! Beliau pon bakal melansungkan Hari Bersejarah nye bulan 12 nnt! Tunggguuuuuuu.... ;p Okla, Sada n Joe! Selamat melayari hari2 yang bakal mendatang! Gaduh2 tu biasa la, adat orang bertunang. Darah manis gitu! Tak gitu Cik Sazul n Cik Bubuq? he he he I dah lepas dah.....legaaaaaaaaaaaaaaaaa sangaaatttttt! :)

Here's some piccies!

us with the bride-to-be :)


from left: taken. going to. taken. going to. booked! ;) ha ha ha


kami di mini pelamin Cik Sadot!

ok. excited nk gi umah Sadot! ;)

MissSilent Says: seronok pulak gi kenduri kendara ni. saya dah lepas dah...lega! he he he

4 Pengkomen:

Ain Bubuk @ August 27, 2009 at 3:24 PM

kenduri kendara seronot and time tu la dpt dtg buat preparation, gaduh2 sapa nak buat camtu, sapa nk buat camni, gelak menyetan, tido PEPAGI subuh! and mengambik gambar tanpa mengira khalayak ramai.

sekian

~vee~ @ August 27, 2009 at 3:32 PM

kyash, ce try tgk gmbr kyash yg 1st tu. v igt kyash sanggul dua cm cun lee tu tau! hahaha

Ms.Silent @ August 27, 2009 at 3:53 PM

ain: yes yes! thats the most memorable moment wei!!! and wait till ur turn plak! ;)

vee: ha ha ha ha. k.yash trus tgk..anyway..cute ek?! ha ha ha ha

Salpaninot @ September 2, 2009 at 10:12 PM

haha..aku sgt sukakan caption "taken. going to. taken. booked" sume tu..haha! sooo meaningful!