Tuah Pengantin Baru! ;)

Friday, August 14, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash

Semalam, tengah dok tunggu hubby pulang dari kerja saya terima satu call.

"Cik Yash ke..awak ada masuk contest Ella tu kan...ok..now i reserved kan 2 tixs for u..sila..bla bla bla bla...."

YE! Thanks to Ofey. Without her informed, i pon xtau ada contest2 yang bole membuatkan aku salah seorang yang bertuah itu! he he he. Oh, FYI, Ella akan buat mini konsert kat Mist Club, Bangsar on Sunday 16th August 2009. Yang canon user, u can bring ur camera along and free admission. The rest, i'm not sure. he he he.

And belum sempat aku nak kabarkan pada sahabat2 tentang berita gembira itu, terima lagi satu call.

"Hie. Is This Yash. This is ****** from GUA. You enter the Yovie n Nuno contest riight..and you got 2 tixs for that...bla bla bla...."

Yeayyyy!!! Ella concert tu xde la aku excited sangat...Yang aku tunggu yang ini sebenarnya!! he he he..Teruslah aku kabarkan pada sahabat2 yang terdekat! Ada yang irihati gitu! Buat Cik Kiah, walaupon kamu orang pertama yang beritahu saya tentang kehadiran konsert itu, tetap kamu tak dapat tiket percuma itu! Bagi la chance aku pegi dengan laki aku weiiii!!!!!! ha ha ha ha.. ;D

Dan seterusnya, berita gembira itu ku kabarkan pada Johnny.

"You, i ada berita gembira!!" (aku senyum lebau haaaa....)
"huh...apa..? you pregnant ek...?"
" TAK LA.....!! "

Itula Johnny, tak abis2 tanya aku pregnant ke tak. Tak sabau nak timang baby agaknye! ha ha ha ha

aku br je amek tiket ni td. Then Lady D call, dia pon bertuah jugak! yeay!


MissSilent Says: I'm a concert virgin! Yes! ha ha ha

2 Pengkomen:

reena @ August 14, 2009 at 12:53 PM

Hahaha. Teringat aku panggil hg concert virgin dlm fb. Enjoy ur first concert eh!

Ms.Silent @ August 14, 2009 at 2:10 PM

ha..tu la psl....he he he... :)