Tempting for these?!

Monday, October 19, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash

Sekarang dah jarang2 sangat nak update! dont know why! Ok, since now i am a fully housewife terlampau, so sangat percuma nak buat2 kuih/kek! Hey! U know what, i even got ordered from other people for their open house! Nak tahu ape? Caramel Cake Pudding or..Caramel Pudding Cake..or what so ever you want to called it. :) Sangat delicious okay! Not my words! But from others who had eaten my so called pudding cake! Atually 1st attempt tak berapa nak menjadi. Coz the cake tak berapa nak naik. Senang cerita bantat la! ;p But 2nd attempt is superb! Bukan senang nak dengar from my brother and of course my hubby nak memuji! My mom too! And these time round, i got compliments from them! Seronok kembang kuncup okay! ha ha ha

And i did cream custard puff too! Biasenya, 1st attempt tak jadi kan. But this time, 1st attempt sangat jadi. Sedap, lembut, manis!uRRRGHHHH....serious! I sampai xpercaya of myself! Yang saya bole baking! ha ha ha ha. Mana tak nya, siap beli buku petua ok! Bukan petua awet muda. Tapi petua when we faced problem macam, kek bantat, bun keras, kuih xpecah and macam2 la. :) Semangat kan?! he he he. But all i can say is, i'm still learning..cume bab masak2 ni je i tak try lagi. Malas nanti my mom bising dapur dia kotor la ape la..he he he. One day i will! :)

Mahu lihat hasil my Caramel Cake Pudding and Cream Custard Puff?! Lihat kat bawah tu! :)

mahu? ;p Caramel Pudding Cake!

cream custard puff! ;P

MissSilent Says: Only these i can proud of. lol ;D

2 Pengkomen:

dialicious @ October 26, 2009 at 10:28 AM

Hi yash...lama diah x visit blog ni..u dh jd housewife keR?best gileeeer....saya sungguh jeles pd kamu!dah pandai wat creampuff lak tu.susah tak?nampak cam sedap giler kayyy..huhuhu..asal aritu x g wedd kt ipoh yg jono tu?kitorg lepak star lama giler smpai i dh nak muntah rase.hahaha

Ms.Silent @ October 28, 2009 at 11:33 AM

ha ha ha! i ikut suami je...dah suami xpergi..xkan plak i pegi kan..!hu huhu...xla pandai sgt buat...just a try! u kene try gak!!mmg sedap gilos!! if u like custard la!! xkire sape buat pon...kompom seedap!! :)