Naif nye aku!

Monday, November 30, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash

Wah untuk pertama kalinye, i visited this. It started when the feeling to have a baby memuncak. ha ha ha. True la. Sape tak nak baby wei. But to be honest, saya sangat takut pregnancy. Macam2 bermain di fikiran. Ape rasa dalam perut? Macamane rasa bawak baby? Bolehke differentiate nak shit and nak terberanak? ha ha ha. Yes. I am so naive bab2 pregnancy ni. I even not dare to touch perut ibu2 mengandung. Takuuuut....hi hi hi

Got one time, hubby asked me to buy the fertility test. Ujian kesuburan gitu. But maybe wrong timing kot. Jawapannya, agak mengecewakan. hu hu hu. Mahal la. dalam belas2 ringgit. Tak ingat brand apa. But got one time i bought in Bandung during pre-honeymoon haritu, murah je. It just cost me about 3rm. Hmm..rugi xbeli sampai 10 kotak. ;p So, from wasting money to buy those testing kit, i membuat fertility calculation pulak. ngeeeeee ;)

I found that the website is useful. Macam2 ade dalam tu. All about parenting la. Start from how to take care of your health sampai la ke parentinghood. Dulu, bukan main bendul aku. I dont even know how to calculate my ovulation or my menstrual cycle. Sat aku kira from last day period, sat aku kira 14days after period. Rupenye2 salah. ha ha ha. Patut la production xmenjadi2. ha ha ha.

So, itulah kenaifan aku yang paling bengong sekali. :)

Dugaan itu

Monday, November 30, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

"Sesungguhnya, Tuhan tak akan duga hambaNya lebih dari apa yang bole mereka tanggung."

Jadi, Tuhan turunkan dugaan2 ini untuk aku kerana Tuhan tahu aku bole menanggung semuanya. To be truth, ia adalah berat untuk dipikul dan aku sedar ia juga mematangkan aku. Kadang2 terpikir juga aku, tak tertanggung rasa nya semua dugaan2 ini. Aku cuma berharap Tuhan akan lebih menyayangi aku.



MissSilent Says: i need a shoulder to...

Kata hati aku

Monday, November 30, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

Kata hati untuk sahabat.

I xtau macam mana nak cakap. Perasaan bercampur baur dowh. I tau, janji harus ditepati. And aku bersungguh mahu kotakan janji itu. Tapi...tolong fahami. Aku dah berkahwin. And every decision have to be made not only by myself, included hubby of course, and everybody else too. :(

I am looking forward for your BIG DAY. And haruslah diwaktu pernikahan itu kan?! Tapi.............ala....Tapi lagi! BENCI! I just CAN'T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sudah berulang kali ku pikir kan jalan yang terbaik untuk aku sampai di sana, tepat pada masanya. Tapi, aku dah kecewa. Rasa xmau pergi semua sekali. BENCI! Tapi ape boleh buat. Komitmen dah bertambah. Bukan semua orang perlu ikut plan aku (meskinpon plan ini dah berbulan lamanya) ;( Jadi, ape guna plan, kalau diakhir2 cerita tetap tak ikut plan.. Hmm....

Saya benci diri saya. Harap Maklum. dan I mintak maaf. (i know u done alot for my big day too!)



MissSilent Says: terlampau banyak kata hati. Sampai hati jadi sakit sebab penuh sangat. ;(

Harga sebuah maaf.

Monday, November 30, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

Kadang-kadang maaf itu satu yang sangat susah bagi sesetengah orang. Mungkin juga aku. Tapi berkadaran pada tempat, masa, keadaan dan orang juga lah kan. Tak kan lah korang gaduh dengan mak bapak korang, tunggu raya tahun depan baru nak mintak maaf. Ye tak?.

For me, it's simple. Aku senang meminta maaf. Dengan ikhlas of course. And dengan niat tak mahu dipanjang2 kan lagi benda yang xbest tu. Serious xbest wei. Bila u gaduh, waste one day of your entire life. Rugi wooo! Yang menjadi problem bagi aku adelah, bila dah buta2 memang ko salah, and you dont have any courtesy to minta maaf lansung kat aku. Itu aku SANGAT MARAH. But, ada aku menunjuk2 yang aku marah? Tak kan. Hati aku memang la jadi busuk. But hati kau? Lagi busuk kan?

Ape yang aku pelajari dari kisah yang lepas ialah, when someone really hates you, and he/she got only one point to blame you, and everyday life he/she is pretending that she doesnt even care about you, but actually he/she is! In one part of his/her heart got one tiny bit of perasaan benci yang meluap2. And bile dia rasa nak meletop, dia bom la sesuka hati without taking a deep think of what other people will felt. Suci kah hati itu?

Orang selalu kata, sudah2 la tu. Lupa kan aja. But when it comes to 2nd time, do u think that i deserve a sorry from that particular person? Kerana mulut, badan binasa. And badan binasa itu adalah aku! I've been torturing myself bukan physically, but internally and mentally just because of your mouth.



MissSilent Says: by saying "Selamat Hari Raya" doesn't mean that you're sorry of what u done wrong!

Penang People!! Help me!

Sunday, November 29, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

Dah few weeks, my day and night are full of looking and searching for a house through internet. Ye la, cari rumah bukan macam cari baju. Asal bole muat je, sambar kan. Hmm. Alot of unit we already put as KIV. Alot to consider. Traffic lah paling utama. Susah jugak mencari ni. Tapi disebabkan my excitement tu dah melampaui kewarasan minda, saya gagahi juga! he he he

So, to those who are Penangites, if you think you can help me in giving opinion or advice on my moving to Penang, Please Please Please (dh mcm lagu Aliff plak), care to leave a comment. OKay?

Owh. And i also looking for a job in Penang. Preferred location will be in Bayan Lepas/Bayan Baru area. :)



MissSilent Says: from 900 to 1,200..and now..? see..? it's keep on changing from time to time.. :)

Shop Shop!!

Thursday, November 26, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash

Harini rasa mahu shopping theraphy!! Yeah! Shopping!! Jap apa nak beli ek..

1. my Estee facial wash sudah mahu habis!
2. my Estee moisturizer juga!
3. deodorant for me & hubby
4. Perfume? (bole..?)
5. Kasut...? (hmm..)
5. Nak buat rambutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!! ;(

Baru lepas tengok Awan Dania at youtube. Coz last monday terlepas kan. Hmm. Tetiba rasa ingin bercinta semula. Dengan hubby la! Sape lagi!

These few days, there's alot thing happen. Ape2pon, life still have to go on kan. Priority, make ur ownself happy first! Then baru others! OK!


MissSilent Says: happy-go-lucky kah aku? Tengok sampai mana saya lucky ye! ;p

Tenang itu Bahagia

Thursday, November 26, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

Ketenangan itu kebahagiaan. Kalau hati jiwa tak tenang macamana nak bahagia kan? Ye. Itu adalah salah satu tips untuk semua. Sentiasa lah berperasaan tenang, dengan itu, bahagia milik kamu. InsyaAllah.



MissSilent Says: Aku sedang mencuci jiwa dan hati daripada busuk!

Asam garam adalah biasa!

Wednesday, November 25, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash

"Patutla rumahtangga hang xbahagia!"

Akan ku ingat sampai bila2. Akan ku buktikan yang memang kami bahagia. Tiada masalah disitu kan?

Manusia ni, kadang2 bercakap tanpa berfikir. Aku pon sama. Tapi bila sekali kita buat salah, tak mungkin untuk kita ulangi kesilapan yang sama. Tapi untuk menyedarkan seseorang itu, perlu seseorang yang berkuasa untuk bersuara. Sudah tentunya bukan aku. Aku xsalahkan seseorang itu, cuma aku tak faham. Aku runsing. Aku sedih. Aku marah. Aku geram. Tapi ku telan semua itu. Masih terngiang2 suara Cik Kiah pernah cakap kat aku. Tahap kesabaran aku memang tinggi.

Dari dulu, aku tak pernah kisah atau peduli apa orang nak kata pada aku. Yang aku tahu, biar lah hati aku ikhlas dengan apa yang aku buat. Aku xpernah berdendam. Sebenci-benci aku kat seorang insan, makin hari hilang rasa itu. Aku syukur. Allah sentiasa jaga hati aku. Meskipon jarang2 aja aku mengadapNya. Aku sentiasa berdoa semoga Allah permudahkan jalan hidup ku.

Kepada semua yang membaca, coretan kali ni xbersangkut paut dengan sesiapa. Cume sekadar renungan untuk kita semua. Apetah lagi bila dah berkahwin, keluarga pon dah menambah. Yang dahulunya tiada sangkut paut, sekarang sudah. Jadi, jagalah tutur kata mu kerna satu hari, kamu juga akan berdepan dengan kisah yang sama. Aku hanya manusia biasa. Yang serba serbi kekurangan. Tapi aku tidak pernah bosan dan putus asa untuk mencuba. Biarlah hanya Allah yang tahu apakah penghujung kisah cinta ini.


MissSilent Says: Korang doakan kebahagiaan aku kan?! ;)

Superb week-end

Wednesday, November 25, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

Last weekend which is starting on Friday (20/11) till Monday (23/11) me, hubby, mom and lil sis went to Penang.

First reason.
Attending one of my close friend. Cik Eon..oops..now Mrs Eon..and becoming Mrs MDV. The solemnization was held at her hometown. Kepala Batas, Pulau Pinang. Tapi kat surau la. Majlis dihadiri, saudara dan teman rapat. Simple but meriah. And aku jatuh cinta on her baju and tudung. Everything la. Jelesss Jeless. ;p Lepas nikah, dijamu makan nasi lemak comel (klw ikut Johnny, 2x suap habis sudah), roti jala bersama kuah kari n pengat durian, Mee rebussshhh yang dibawa dengan basikal nye sekali. hi hi hi and ade la kuih muih yang dijamu. (xberapa nak ingat). Owh, syabas buat Pak Tam yang menjadi Pak Teh. Kerna, dengan sekali lafaz sahaja berjaya menjadi suami! ho ho ho. Harapan semoga kamu berdua gembira selalu, and kekal hingga akhir hayat. Amin... :)

The next day, Sabtu (21/11) reception on the bride side at Dewan Pusat Budi Penyayang, Kepala Batas. A simple wedding but sweet. Ermm..macam mana nak kata ye. Sekali pandang dah macam kenduri aku! Bole? hi hi hi Yeah. From Baju, Pelamin to deco in the hall lebih kurang sama. But different organizer ye. Anyway, me dengan rela hati menjadi emcee on that day. Together with hubby la. Ye sgt aku nak tercongok sorg2 kat situ. he he he. Overall, semuanya selamat dari awal hingga akhir. Congrats to both of u!

On Sunday was a reception at groom side. Sepanjang kami di Utara, kami disponsor tempat tidur di Kg.Acheh Management Center. Sebuah tempat penginapan (homestay) di Yan, Kedah. Cantik tempat dia. Rumah pon selesa. 3 bilik. Katil, tv semua siap. Berjalan sikit ade sungai. Cantik. Sempat la me and hubby berjungle trackking pagi tu. Coz that day, kami jadi pengapit pulak! :) Menunggu pengantin bukan main lama. Bersanding dekat pukul 2 bole?! haish. Ape2pon, cuaca that day cantik je. Redup2 gitu. Meskipon, everyday memang hujan. Tapi time tu, memang cuaca cantik. :) So, this is my 2nd time menjadi pengapit. Hubby xpayah cakapla. Suke sangat jadi pengapit. :) And majlis berjalan dengan lancar walaupon hujan mulai turun renyai2 sekitar jam 4pm. What makes me jatuh hati with the place, adalah architecture rumahnya yang klasik and tradisional. Ade unsur2 kedah+Acheh. Cantik. :)

Sempat pulak berguru dengan Team Dimira. Maklumla, kamera dah separa pro. Tapi user tetap xpro2! he he he


Reason 2.

Told u that me and hubby are moving to Penang end of this year? Yeah! It's ON! And we went to Penang on Monday for house hunting! Perasaan excited itu seronok. :) But tired. Just imagine, the wholeday was in the car surveying, and looking for a strategic place. Hmm. End up, we still haven't found one. So, we have to make another trip somewhere in December. Dah xcukup masa ni. Whoever yang anak jati Penang tu, if u got any idea where is the best place to stay near to Bayan Baru (as my husband ofc will be nearby there), please let me know ye. URGENT!

So, pictures for the whole weekend seperti dibawah.


Cun saja!

Monday, November 16, 2009 / Comments (3) / by Skinny Yash

Kadang2 my husband ni can become the most sweet and adorable husband of the year. Tapi wait until die mengamuk. Jadilah gergasi paling perkasa di abad ini!

Suddenly, my mood change to neutral. Kenapa boleh jadi begini? Hmm. Hubby called a few minutes back. Ask for my opinion regards to the offer. I sampai no idea to give. I google a lot on how to negotiate or renegotiate your salary after job has been offered! Yes! Saya sangat membantu okay. At least, tambah la sikit knowledge yang xde tu. :)

I was happy until drop to tears when hubby told me that, he wanted to accept the job because he wanted to start a new life with me! In Penang! YES! We're married approximately 3 months already. And YES! We still stay with the parents. I mean In-Laws. If u ask me, YES! i would love to go PENANG and settle down there!


MissSilent Says: Kadang2 susah mahu berhenti berharap. ;)

Cukup...

Monday, November 16, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

At this moment of time, i'm still crying. Kenapa? Hubby just buzz me. It's about the offer he got! Yeah! He got the job! Unfortunately, he have to reject for the 2nd time. I mean again! (sigh). I was putting such a high hope that the offer will make our life change. Maybe, it's just not the right time yet huh?

I was so mad. Don't know to whom. To him? To the Manager who supposed to hire him? The HR? or maybe to myself?! I was so stupid! Why am i so excited of moving to Penang? Is it because of Penang or....?

I just told my hubby. Just stay at his current job. I wanted to tell him just STOP looking! But..i just can't. We still have to look for other opportunity too! Now..i don't know what am i thinking. Bull shit me huh?! hohoho


Berhenti Berharap....



MissSilent Says: I just not in the mood to go to the Pearl Island for a wedding that we supposed to attend! How?

Yam&Yazid, Farina& Syahril Wedding

Friday, November 13, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash

Wahh.....last weekend sangat full! Nasib terselit our week-end get away tu kan...So, 7th Aug tu, i got 2 weddings to attend. And sukacita dimaklumkan, BERJAYA.

7th Aug - Day - Kg.Baru - White & Red

Farina & Shahril is Married!!
Farina is actually my cousin. Dok belakang rumah nenek i je. We used to sleepover sama2, go for holiday, shooting for a videoclip(*oops...)..but something happen, and we oll xserapat dulu. So, to respect my father concern, pagi2 sudah kejut anaknya untuk mengingatkan supaya ke majlis akad nikah yang dijadualkan at 9am. Me and hubby gagahkan diri juga! So, me as a not-so-pro photographer klik sana sini. The reception was held at Dewan Serbaguna Kg.Baru, KL. During the reception, i'm not into taking the bride picture. bole? ha ha ha. Saya lebih kepada kanak2! he he he. Takpelah. Respective photograhper mmg dah ade pon! Hubby dah macam orang penting. Kehulu kehilir amek gelas, anta gelas. Tak bole duduk diam. Barulah kenduri Kahwin katanya. :)


7th Aug - Night - Tmn Sekamat,Kajang - Blue & Pink

Yam & Yazid Wedding Day!
Okay ladies! Yam got hitched!! Beliau selamat dikahwinkan dengan Yazid hasil tunangan selama satu tahun lebih! :) Dengan sekali lafaz je kan? hihihi. Good. During nikah, i xdapat pergi, but night before sempat menyinggah just to send her the bunga pahar. Sempat tolong taruk bedsheet je kat bilik pengantin! :) I was suprised kerana deco nye sangat cantik!!! From khemah sampailah ke Pelamin. Serious cantik! The cake too! sangat cute. Cume kompius sekejap, memang kek tu dibuat senget or mmg dh tersenget? hi hi Overall, sangat cantik! :)

I still waiting for all the gambar2 we oll yang meletop mlm tu! ha ha ha. Meletop ke?! ;p Ape2pon, wish both of them live happily. Jangan gaduh2. Buat anak cepat2. Buat makan2 selalu, so kite bole melepak2 bersama2 selalu! ;)


MissSilent Says: Currently plannning for another weekend! :)

the un-planned week-end

Monday, November 09, 2009 / Comments (2) / by Skinny Yash

After tired of helping one of my cousin wedding, me and hubby planned to go jalan2. The weather sangat panas. So, tot of droppin' by to any shopping mall in KL. Nak rasa aircond je pon. :) But we actually end up here. ;)


It's truly an un-expected plan. And it cost us 450++ per nite for a studio room. Tapi, bile terbayang the transparent bathroom tu, tak kisah langsung dah pasal price. he he he. And we actually spent roughly 1.5 hours in the bathroom. ho ho ho.

Breakfast is superb. Unlike other hotels that we went. Alot of choices. And fyi, if you tend to go there, if u see an ala carte menu on the table, it's actually complimentary. So, order je! We don't know! So, we didn't order. Haish...next time mesti mau order! ;p

Pictures for ur view.

sudah jatuh hati. it always in my dream wanted this kind of bathroom in my own home sweet home. :)


abaikan insan di katil itu. ;)


Breakfast @ Maya Brasserie


See?! I really enjoy the moment. ;)


the hotel.!!


MissSilent Says: it feels great when u go for a sudden get-away! I love the feeling! :) *hati masih berbunga2

FREE HP Mini!!!

Tuesday, November 03, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

Hey u guys out there!!

Register with us and get a FREE HP Mini!!!

Only for the courses below:

1. ITIL
2. Blade C-Class
3. VM Ware


Hurry up!!!! While Stock Last!

Let it be full of suprises!

Tuesday, November 03, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

This morning hubby got phone interview! Everything went well i guess. Ye la! During that time, we were in the car heading to office. Of course i hear everything! :) And the last question from the interviewer.
"Are u ready to pack?"
Hubby question back. "Go where..?"
"Penang!"

ha ha ha ha. Most likely he got the job already! But let it be finalized okay! For now, let me imagine me stay in a cozy house, with a front sea view..and Di kala petang, berdetingan di tepi pantai.. Bole?

he he he. Itu semua hanyalah angan2. Tapi, beringatlah! "Manusia tanpa angan2, adalah seperti manusia tanpa cita2!"


MissSilent Says: Are u reaaaady......?

Bunga Pahar is On the way...

Monday, November 02, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

Bukan untuk i la! Currently me doing this for one of my dearest friend..Saje gatal2 rajin nak buat sendiri. Nak buat during my time xsempat! hu hu hu ;)

Ni belum siap lagi la...banyak lagi wei!! Naik kematu jari aku! Sapa nak tolong please...


MissSilent says: Dibuka untuk tempahan! Bole? ;D

The sensored one! ;p

Monday, November 02, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

ah! Almost forgot! I think, i want to KEEP this in mind! :)

1. Cherry loves french kiss!
2. Orange loves 69!
3. v * (omg!This name is so sensored!)loves handcuffs!
4. Buttsy loves D*ck!
5. Cici loves vibrator!
6. Booby Lovely loves anything kinky!
7. Bum Bum loves four play!
8. Lorena loves masturbate!
9. Rowena loves back hole!

At least, i know i can remember all these!!


MissSilent says: who likes hard sex then? Hmm...

The un-expected!

Monday, November 02, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

Sometime last 2 weeks, Hubby got offered a job in Penang. I was so excited! he he he Ye la..moving out and be at some other place other than KL..For me, Penang ok la. If kat Kelantan ke..Melaka ke..I rather stay here! he he he

Unfortunately, he rejected the offer! Reason? He didn't get as what he expected. Hmm. We discussed before he really made the decision. A lot of consideration. So, terpaksa akur.

This morning, hubby called me! Hmm..what's up? He told me the company that he reject the offer call him back. Telling him that he got another technical phone interview! When i heard that, saya tersangat lah gembira! You know what, we reject the offer, and what makes the company call back? Padahal, hari tu beriya2 dia cakap the salary has been finalised. Silly kan? So, i just told hubby just take the interview another round. Anyway, it's just a syarat that makes them wanna do another technical interview. Padahal, they don't have any other suitable candidates dah pon! he he he. So the chances to get as what he expected high la! ;)

But in other way, hubby macam dah lost interest. I ask why? He mentioned it's about me. "U dah seronok dengan kerja u. Kesian la..." What???? ha ha ha ha. YES! I'm happy with my job now! But i double up happiness if u really got the job!!

Ya Allah Ya Tuhanku, Ko mudahkan lah perjalanan hidup kami. Amin.

Room to let!!! (Ampang area)

Monday, November 02, 2009 / Comments (0) / by Skinny Yash

I'm just helping my dear friend. Kindly read below.

Room To Let!!!


Looking for outgoing female hsemates for 2 spacious rooms to be let
-starting Dec 2009

Location:
Bella Vista Condo,
Tmn Cahaya, 68000 Ampang

Rent/month:


Middle Room RM300

Small Room RM 280


-excluding RM60 for utilities monthly (water,electricity,astro n grocery)
-1+1 + RM 150 for utility deposit

Amenities:
Full Condo facilities (Swimming pool, tennis & squash court, gym, BBQ area,
24hrs security guard, 1 carpark lot for the hse.

Peaceful & low density condo with good maintenance, located in between STAR Station Ampang & Cahaya, Frequent Rapid KL busses, situated in front of grocery stores, Laundry store, unisex beauty parlor/saloon, restaurants, nearby to Galaxy & Ampang Point Mall, MBO cinema, Ampang Jaya Police Station, Taman Dagang Avenue,

If Interested, Pls Contact: Diana (dianasharif@gmail.com)


By December (URGENT)

Extras

  • Cooking is allowed.
  • Near to an LRT station.
  • Internet is available.
  • Privacy assured
  • Open minded housemate.


MissSilent Say: Once u called her, say my name. *i dapat commission kan babe..?* ;)

Yam got henned!!!!!!!

Monday, November 02, 2009 / Comments (6) / by Skinny Yash

I just couldnt tahan to blog about this out!!! Finally, Our dearest Yummy Yam was henned!!!!! At least, in other way we make her day kan? Betul x babe?! he he he. Sorry for all the dares that been made by me to you!!! Anyway, orang lain xdapat tau! Specially for you! ha ha ha ha. Eventhough im a bit frustrated because u didn't manage to sell that banana for RM10, I still salute u coz manage to done everything!! In sober i must say!!! ha ha ha ha ha

People! This time round, we make a hen's party for Mariam at PNB Darby Park. And of course she know that we are planning for her! Susah betul nak suprise2! It was a hectic day i must say! But everyone came just in time. he he he. We played a few games and after that started to get ready for the night! Haruslah take about 1 hour plus to get ready. After a few hen's party yang dah pernah buat, we still didnt manage to ready in time. Selalu lambat! ha ha ha ha ha. Nak make up la, nak tukar2 baju la..nak set rambut lagi.. haihh..pompuan pompuan..! ;)

Oh before terlupe, this time our theme is Halloween! Harusllah! Dah kata pon Hallloween nite kan.! So, me dressed up tak halloween pon! Jangkanya nak jadi ala2 Hollywood Devil..tp end up..xdevil mana pon..ala2 Devil wears Prada kot! ha ha ha ha Benci! But everyone came out with different idea! Yang from rihanna jadi Lady gaga pon ade! he he he. anyway, i love u azea for being not-u that nite!!!! Diana as usuall, being sexy but a little devil mode. And everyone was awesome la wei!!! tak terkata dah nih! ;)

Ape2 pon, i must say, MISSION ACCOMPLISHED went we reached back to hotel. Mahu tahu kenapa? ha ha ha ha ha ha Yam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I got my revenge!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muahahhauahuahuah. The Pay back time sangat2 awesome wei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aku sungguh gumbira!!!!!

NEXXXXXXXXXXXXTTTTTT......... ;)

Pictures for view! ;)

Skinny long d**k! I don't know u love them yam! :D

The rest of the team!!!!! We gonna have another one next year!!!!! ;D


MissSilent Says: So Yam, u gonna have the honour next year bebeh!