Bubuq got hitched!

Monday, December 07, 2009 / Comments (1) / by Skinny Yash

My dear Cromox got hitched!!! The solemnization was held at Bagan Lalang, Sepang. Nasib sempat ke sana, coz before that i got one wedding to attend in Shah Alam. So, just imagine. From Seri Kembangan drove to Shah Alam with the IL's. Then rushed back to SK to send them back. Then only we drove to Bagan. Budget2 dah xsempat. Tapi, nasib menyebelahi ku! he he he. Yeay! Sempat! ;)

Initial plan is stay over nite kat Bagan Lalang. Tapi disebabkan hubby ade company dinner, kesian nak suruh dia balik KL sorg2, i xjd tido sana. Then the next day, we drove again to Bagan Lalang for her reception. Tapi malangnye, kami sampai lambat. Tak sempat nak tengok die bersanding. Takperla. Janji sampai ye x. :) Pelamin yang indah dengan baju yang meletopsss nok..!! Ape2pon, sume mak suke laH!! he he he

Apepon, BUQ......Semoga kamu suka hadiah itu! ha ha ha ha. Seperti yang kamu hajatkan kan? ki ki ki. Cepat start production! Jangan nak budget u muda sangat! And last but not least, Semoga berbahagia selama2nya!!!! Welcome to the club babe!!!!!!!! ;D

Sedikit gambar buat tatapan.


sebelum bergelar isteri kepada Mr.Sergeant!

us with the Pengantin! ;p

aktiviti biasa! ;)


MissSilent Says: Overall, it's wonderful! ;)

1 Pengkomen:

Ain Bubuk @ December 12, 2009 at 1:57 PM

thank youuuuuuuu for being there on my nikah dah and sanding day....kalau nak cakap boleh mengundang airmata tapi thank you thank you thank you for bersusah payah rushing utk attend my big day..u know how much i need my beloved ones to be there on my big day...bole putus hubungan dibuatnya ;p hehe...insyaAllah sama2 la kita jadi isteri yang baik ok? hehe i love u! ;p