Counting again...

Monday, December 21, 2009 / Comments (7) / by Skinny Yash

Lately, sangat berkobar nak ke office. Mane tak nye, semua big boss pon dah bercuti. Yang tinggal, hanya lah anak2 buah. he he he. Ape lagi, halleluyah la kami kat sini. ho ho ho

Nak tahu ape kesudahan masakan semalam? Hmm. Ayam padprik ku laris...! ha ha ha. Hubby cakap "sedap". Tapi xmenunjukkan betapa excited nya. Ala...ego la tu! ;p Takpe, janji i tau, memang sedap pon! Aku pon xsangka! ha ha ha ha ha. Sambal udang pulak, hubby cakap okay. Tapi udang tu kena masak lama sikit. Dia cakap nak rating i, tapi rahsia! ha ha ha ha. Nak jaga hati aku la tu! ;)

After masak-memasak, suddenly i rasa something. SH*t!!!! Ala......baby merdeka xjadi la!!! Kena tunggu pulak baby Libra ye! :)


MissSilent Says: counting started again..making baby, last day, and of course new home!!

7 Pengkomen:

» NAJA « @ December 21, 2009 at 12:30 PM

yeee jgn gv up! mengira hari2 yang fresh itu tersangat penting as for me last time tu pasal gap 2 bulan kalau tak mesti dah bunting pelamin keh keh keh...berusaha!!

Ms.Silent @ December 21, 2009 at 1:19 PM

ha ha ha! masih berusaha ni! tp kene tunggu sampai habis cuti jepun nih! haish...!

arezura @ December 21, 2009 at 9:35 PM

Are know how u feel.. (keep trying!!) Like me jgk,dok keep counting but at last frustrated..!!

But dont wori, org advice kat Are supaya 'raikan' hari anda secara naturally.. dont be so tinking of nk buat baby. Klu x.. kita stress!! Hehe =) Kita coba lagi k..

Ms.Silent @ December 22, 2009 at 12:30 PM

betul2...dok pikir2..jd stress plak..! xpe...kite sama2 cuba lg ye! :)

newlifenewbeginning @ December 22, 2009 at 1:50 PM

jgn couhting2 sgt beb..my first two months i was like dat..last2 my 3rd mth i redha and tup2 melekat hehe..my best advice kan..eceh advice ni, lepas period abeh rehat 1-2 hari, lepas tu on je everyday smp ovulation day..insya allah menjadi kut hik2..

» NAJA « @ December 22, 2009 at 2:49 PM

Betul Yash setuju dgn mieza..what ever it is..Setuju sgt...dan yang paling penting...u hv to make sure body u & everything menerima aura2yang gembira2 je tau...Gelak je banyak..buat2 lawak sengal dgn kawan2 or hubby u pun takpe.itu adalah tips utk baby lekat...

Ms.Silent @ December 23, 2009 at 3:08 PM

mieza: wah....betul2 advice ni..my hubby pon ckp cmtu..hari mau kasi! tapi i ni..! byk bunyik! ha ha ha

naja: owh..kene happy2...lawak2 selalu ye..! hmm...harus2 ni..! dh nk dekat last day ni..saya sentiasa gembira je! he eh he

ok..ok..thanks to all ur advice!! sangat2 appreciate okay!