Ini hanya untuk bilik basuh!

Tuesday, December 15, 2009 / Comments (5) / by Skinny Yash

Bila nak duduk rumah sendiri ni (w/pon menyewa), terpanggil aku untuk mencari barang2 yang sesuai untuk our house nanti. Semalam hubby tanya, "nak beli apa dulu ek?" Nak tau, apa i jawab.
IRON BOARD! ha ha ha.

Kenapa iron board? Hmm. Sebab all i can think of to complete one of the room is Laundry room! he he he. Iron dah ada! Pemberian orang masa wedding haritu. Tapi xde pulak orang bagi Iron Board or Penyidai kain. aisehman. So, tangan dok gatal2 check on iron board and clothes dryer. Requirement nye, HARUSlah tidak memakan ruang yang banyak. And kalau bole portable dan di kadar harga yang berpatutan. Senang cerita MURAH lah!

These is what i have in mind.

instead of this!

cool x iron board ni? mesti mahal kan?! Practical sgt! *suke!*

instead of u cr tpt2 nak gantung especially rigth after ironing. Ini kan jauh lebih mudah! ;)

ha! i like this! ;)

OK. Kautim!

YES! i sangat practical. I tak minat benda yang perlu dialih2 berjuta kali. I nak ia mudah dan senang disimpan. :) LOGIK x..? ;)



MissSilent Says: sudah start berimaginasi. :)

5 Pengkomen:

arezura @ December 15, 2009 at 10:12 PM

Yash..congrats coz dh jumpa umah yg sesuai!! Well at least sudah start brimaginasi tu baik for future planning!!

Hehehe =)

Ms.Silent @ December 16, 2009 at 9:48 AM

tanpa angan2 mimpi xakan menjd kenyataan! ;)

» NAJA « @ December 17, 2009 at 3:42 PM

smart lah iron board tu..Tapi ampaian stendet itu sangat kelakar ok berada di samping ampaian2 gojes tu hehe..

Slow2 ok...nanti dah masuk rumah dah duduk rumah tu baru tau apa yang sebenarnya lebih penting didulukan..

:cahya: @ December 18, 2009 at 1:34 AM

kamu...bendalah kat gmbr last skali tu reganya 4pound...
buleh sgt ler belinyer...
http://www.amazon.com/OVER-DOOR-IRON-BOARD-HOLDER/dp/B000B6JC9S/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1261071197&sr=8-5

Ms.Silent @ December 21, 2009 at 9:14 AM

naja: yg penting tv sbrnye. tp tv pon xdak lg! ha ha ha

cahya: thankssss!!! if u xbg link, i pon xtau! ;)