sick and mad

Wednesday, December 23, 2009 / Comments (5) / by Skinny Yash

"U larat ke pergi office ni.." Hubby tanya, i cume angguk je...Walaupon, sebenarnya xlarat, aku gigihkan diri jugak nak pergi office. Ye la. minit2 terakhir kat office kan.

Sampai je kat office.

Satu makhluk kafir yang tak tahu asal usul jantina nya, serang aku. Naik sheikh la aku. Can you imagine, u tengah xberapa berdaya sangat, baru sampai office, nak on laptop, tetibe orang datang nak tuduh2 sound aku. Macam cibai x????!!! And cakap pon xde ADAB punye orang! Tengking2. Siap suruh aku blah. ha ha ha. Sebab aku ade responsibility la aku stay lagi 2 hari ni BODOH!

Terus mamat gay tu cakap, nak send email bagai2 kat higher level. Who cares???!!! Ada aku kisah ke????! Memang cibai la mamat tu. Sumpah dah lama aku xmengamuk macam ni. And the timie is just right for me to ludah kat muka ko! Cibai arrrrr!!!!!



MissSilent says: Maaf diatas kekasaran bahasa. Aku cuma xberdaya untuk menahan lg.

5 Pengkomen:

tembun @ December 23, 2009 at 12:29 PM

wait and see...then u boleh bg sebijik kalu mampu.pehal mamat tu u?
sabar yeah..

Ms.Silent @ December 23, 2009 at 3:01 PM

tu la...bikin gua panas je...dh lama xmaki2 org ni...dpt td pg..se das aku bg!he he he

» NAJA « @ December 23, 2009 at 4:19 PM

sedap kan bile sekali meletop..orang2 macam tu agaknya belum jumpa buku bertemu ruas..mungkin u ruas dia

Ms.Silent @ December 23, 2009 at 4:29 PM

ha ha ha. rasa mau kasi kaki sama dia. tp muka dia kesian sgt! physically lelaki, tp internally pompuan. Tu yg susah tu!

newlifenewbeginning @ December 23, 2009 at 5:03 PM

aih alkisah ofis gak eh..tu la kan ada je org nak bikin kita angin kan