Bila suami masuk dapur

Friday, January 08, 2010 / Comments (3) / by Skinny Yash

Semalam hubby request kuew tiaw goreng for dinner. End up, dia yang nak masak. Owh haruslah beritahu disini, suami saya sangat suka masuk dapur. Bab2 masak ni suka sangat lah. Tapi paham2 je la kan kalau orang lelaki masuk dapur kan. ho ho ho. Macam kena tsunami. Tapi tsunami kecil la. Dibawah adalah masakan beliau.

ini adalah menu pertama dinner kami setelah barang dapur dibeli utk pertama kali. *burger ayam*

menu ke-2. Kuew tiaw goreng dia mmg superb. Serious korg kene try! ;)


Lagi satu saya nak UP kan disini, setiap masakan hubby presentation mesti superb. Siap daun2 sayur sebagai hiasan. Hmm...


MissSilent says: i dah UP u ni..ada duit belanja lebih lagi bulan ni? ;)

3 Pengkomen:

» NAJA « @ January 8, 2010 at 12:00 PM

perghh terliurnyer..slurppp

Ms.Silent @ January 8, 2010 at 1:34 PM

naja: tu br tgk....blom rasa..! he he he

.antu. @ January 21, 2010 at 5:10 PM

haa 1st time masuk blog ni dah rasa tak puas ati.. tak puas ati kenapa enchek joni ni dulu x penah masak pon kat umah sewa.. slalu nye ai jugak yg kena.. apesal haa?! hehehehe