New Year cara kami

Tuesday, January 05, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

sekarang baru boleh blogging.

Owh. takde entry new year kan? Hmm.. How i celebrate my new year this year? Hmm. Tiada lagi party2 di new year eve. Cuma duduk baca paper sambil mendengar dentuman bunga api dari disebalik bukit dihadapan balcony rumah ku. ha ha ha ha. Terasa tua pulak! Mungkin itu adalah tanda2 natural bagi mereka2 yang dah xlarat nak berparty. hu hu hu

New year eve tu, ramai kat rumah. My MIL and FIL, Tok, Pak Su and family were here. Semua teringin nak tengok rumah baru. he he he. Bukan ada ape pon. Tapi budak2 suka la. Sebab ade swimming pool kan. Yang "tuan rumah" pon. feeling2 holiday gitu! ha ha ha

We had dinner kat Teluk Tempoyak! And million thanks to Intan (my classmate kat P'ng dulu) coz bg direction yang sangat senang. Ko memang terbaik lah! he he he. That nite, kami makan rasa nak berdosa dah. Sotong satu kilo, 3 ekor ikan, ketam, 2 pari, sayur 2 jenis, telur dadar. Hmm..memang terbaik lah! Tempat ni ala2, bagan lalang la. Tapi jauh lebih murah dan sedap. Kalu xpercaya, cuba try Siakap Merah masak Lamprik! Memang terbaik weih!!!! ;p

Okla...byk nak cite lg ni. sign off dulu.


MissSilent says: azam baru pon xbuat lg ni. Azam tahun lepas bole bring forward x? ;p

0 Pengkomen: