Penyanyi vs Peminat

Monday, January 25, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

Agak terlambat sebenarnya aku nak cerita pasal Idola Kecil 2. Ye! Saya salah seorang peminat Idola Kecil. I didn't watched the first season. Tapi saya mengikuti Season 2. Macam saya mengikuti Awan Dania juga! :)

And i just realize i love to watch anything which involves kids. Tak kisah la reality show ke, drama ke, cartoon ke. Or even komik. Awak tahu saya suka apa..? Bukan Pedang satria tapi Doraemon!! he he he. Last time, masa kecik2 la. i siap suruh abah beli tape for all the season. Then i still remember, everytime bila i nak balik KL from Penang (saya duduk asrama during form4/5), saya akan beli komik Doraemon kat Jeti. So, xla boring dalam bus nanti. he he he

Anyway, i nak bagitau..i SANGAT SUKA "Dayana"! Yeah! The winner for Idola Kecil 2! When the first time i hear her voice, saya sudah jatuh hati. Serious naik bulu roma bila dia nyanyi lagu Ayat-ayat cinta. Bukan dia je. Most of them, memang got their own power. Macam Fienaz. She have a great voice. Cuma nasib tak menyebelahi dia kan. Ape-apa pon, good luck to all of them. Hopefully diorang akan still memeriahkan lagi industri muzik kite kan?!


MissSilent says: Niat nak jd penyanyi tak kesampaian. Sekarang jdk peminat pon jd la!

0 Pengkomen: