Piknik di hujung minggu

Monday, January 25, 2010 / Comments (4) / by Skinny Yash

Like what we planned earlier, hubby and me pergi berpiknik di Bt Ferringhi lagi. Tak boring lah! Sapa cakap boring! hu hu hu And ditemani rakan lama (since i keje HP dulu). Actually kedatangannya membawa hati yang lara, so kami layan kan aje.... hi hi hi

So, pagi-pagi dah start prepare food from home. Hubby cooked his kuew tiau goreng, and me prepare ayam goreng, fillet o fish dan juga cucoq udang! Save budget kan. Nak makan sana, confirm mahal. So baik bawak dari rumah. Baru feeling-feeling picnic gitu.

And cerita bab Johnny pulak. Punya dok sembang-sembang dengan Tuan Tanah kawasan tu, bole plak dia jadi abang kawasan part time kat situ. Parking RM2, toilet RM1, Naik kuda RM20.
Yang tuan tanah nya balik umah makan, dibantai pulak lena. Laki aku pulak ganti tempat die, bole? ha ha ha ha. So, bila ada orang datang parking, nak naik kuda, cari toilet, dia lah yang entertain! ha ha ha ha. Jaga dalam 2jam, RM30 dlm poket dah! Untung juga jdk abang kawasan ni ek?! he he he

ah! Layan kan aja lah!

sampai2 terus makan!
aku lyn.....
gadis Kuala Lumpur yang membawa diri ke Penang. ;)
abang kawasan dengan Tuan Tanah! :)


MissSilent says: bar by the beach! mmg sempoi! ;p

4 Pengkomen:

umie @ January 25, 2010 at 4:03 PM

babe!aku mmg stuju bar by the beach!kekeke..aku dtg nnt jd waitress ko!hahaha

-umi

Ms.Silent @ January 25, 2010 at 4:17 PM

tu la....aku rasa mcm nak realisasi kan je impian tu...hmm..igt babe..ko kene pakai bikini dgn killer heels...

Ami Schaheera @ January 25, 2010 at 6:02 PM

wahhh!! ada bisnes sampingan rupanya mamu :P

Ms.Silent @ January 25, 2010 at 8:36 PM

mamu nak cari duit lebih..nak bg mami pakai emas takat lengan! :p