Pillow Talk vs Jamban Talk

Wednesday, January 13, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

VS



Korang pernah "sembang bantal" tak? Haish.."Pillow talk" da..Aku sangat suka. Naik katil dah awal dah. Pillow talk punya pasal, extend 2jam. Ketawa sana sini. Alih2 tergigit lidah. Ha. jaga-jaga. Bahaya jugak kalau dok bergurau senda sakan sangat.

Tapi pillow talk i atas katil dengan hubby dah bertukar jadi "Jamban Talk". Tak tau kenapa aku suka sangat bersembang dengan hubby masa die dalam toilet. For your information, saya bukan sembang disebalik pintu, tapi bukak pintu and hubby dengan muka tension layan aku acuh tak acuh. ha ha ha. Entah la. Macam syok pulak sembang dengan hubby bile dia dok kat toilet bowl tu senyap2, and kita pulak pulun borak/gossip/mengata sakan. Hubby redha ja.

Tapi lately, hubby masuk toilet kunci pintu. So, i xbole nak bukak pintu and gossip apa2 yang patut. Haish. "Potong" katanya. he he he.


MissSilent says: Orang kata, Sembang dalam jamban nanti mulut bau jamban. Ye ke?

0 Pengkomen: