Saya perlu ini!

Tuesday, January 26, 2010 / Comments (5) / by Skinny Yash

Kalau nak diikutkan, banyak je benda yang boleh ku lakukan untuk mengisi masa lapang dan mendatang wang.

Contoh:

1. Saya bole buat kuih. (custard pudding cake dan custard puff yg memang mendapat pujian ramai)
2. Saya boleh buat cookies. (specially for wedding favours)

Hmm. Tapi semua ni terpaksa dilupakan atas SATU sebab.

Semua sebab ini.




Saya perlukan ini untuk menjana WANG!!!!!


MissSilent says: ada sapa2 nak organize Tabung Skinny Kitchen tak?

5 Pengkomen:

Ain Bubuk @ January 27, 2010 at 12:35 AM

ya Allah yashhhhh i wonder why org x bg hadiah kawin benda ni aritu...sbb benda lain mahal leh pulak bagi tapi bukan mixer...im in need of this too weyhhhh...hati feeling mcm2 tp perkakasan xde..turn off! sudahlah yg kita suka bkn murah2..sbb takut pakai sekali mesin dia rosak. dem wey

aku doa duit runtuh dr langit pastu anas belikan je terus lepas blk keje..biar la cita2 tinggi pon dowh

Ms.Silent @ January 27, 2010 at 8:19 AM

betul tu!!! microwave, cofee maker bole bg...tp diorg xterpikir pon nk bg bende ni kan?! aku mmg cite2 itu ini nk buat...tp..sudahnya..mcm kamu kata kan..TURN OFFFFF!!!!!!

HAISHHH!

cik bit @ January 27, 2010 at 12:14 PM

wowoowow
da lama rupanya x menigkuti perkembangan kakak aku nih
makin mantop nmpaknya
hahhahah

nnt nk g jejalan umah kamu laa

Ms.Silent @ January 27, 2010 at 2:16 PM

mantopp tang mana adik Bit oi....

jln ke sini..bile nk smpai...ape2 roger je.. :)

newlifenewbeginning @ January 28, 2010 at 1:06 PM

tu la i pun teringin gak ada mende ni tp skang slack oven plak dah..i tak reti la pakai oven kekecik ni slalue output tak kena je..eceh alasan je tu hehe..