Nak Tempah Baju?

Friday, January 22, 2010 / Comments (3) / by Skinny Yash

Since i have this blog kan, banyak pulak orang yang nak kawin tersinggah kat blog i. So, untuk tidak menghampakan insan-insan itu, saya bagi sikit info. Anyway, i'm not a bridezilla. I'm just giving you an option.

Korang cari mana nak tempah baju kahwin ek? Hmm. As for me, i tempah kat Amir Mirza. Recommended by my brother. He is actually my brother nye bestfriend. Muda lagi orangnya. As my previous2 entry, i did mentioned, dia pernah kerja dengan Jovian and some other local designer. And dia jugak la designer for Ariani. And customer dia pon artis2 juga. For me, price okay la. Even, i got the cheapest price compared to the rest yang tempah kat dia. he he he Time nak kahwin kan, banyak nak pakai duit. :) So, save tang mana bole save. he he he.

Sedikit gambaran untuk tatapan kamu.

from behind.
dari depan. (abaikan pose itu)

Nov09
xde plak dlm simpanan i baju nye. but i like the details of her baju. cantik sgt!
Nov09


So, siapa-siapa nak tempah baju kahwin or apa-apa baju sekali pon, drop me a line. i bagi u contact number. :)

And, i would recommend you to DzulldeClassique, Kajang too! Serious murah. Now, banyak baju-baju i tempah dengan Kak Ina. Baik kakak tu. Kurus je. Tapi selalu cakap i kurus. Dia pon sama! hish. This has been recommend by my bestfriend masa i kelam kabut nak tunang dulu. And seminggu pon diorang bole siapkan. Cume ada add charges la. But overall, memang selesa and cantik jahitan nya. You can give it a try. Now, most of my couzin pon dah pergi kat dia. :)

Feb09

MissSilent says: itu je kot. ;)

3 Pengkomen:

Ami Schaheera @ January 25, 2010 at 6:04 PM

nak check out dzuldeclassique jugak for baju nikah :))

Ms.Silent @ January 25, 2010 at 8:38 PM

i buat kat dia RM150 je~he he he... BUT buat kat amir pon okay. cantik mcm baju watie! ;)

fishballisme @ February 22, 2010 at 8:23 PM

saye baru tempah baju nikah ala kurung moden kat dzulldeclassique semalam.. RM200.. huhu dah naik harga la tahun ni rupanya