Bercuti FREE ke Western Australia?

Monday, February 22, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

 

 
courtesy Galenfrysinger

Teringin? Tapi takde duit? Ha..ape lagi..korang try click click kat Nuffnang Ad sebelah post ni. This is a chance for you to win a truly epic journey worth RM45,000. Korang tak nak ke?!

Senang je. But first and foremost, you have to check the Extraordinary Route before your trip. Situ ade date for each of the leg/trip. Then, kalau korang rasa macam available je kan? Ha..register lah! Mana tau rezeki kan! :)

Fill in the blank. Macam biasoo! Semua contest pon macamni. Kalau korang malas, tak dapek den nak nolong eh! Yang bestnye, cuma ada 2 soalan je diberi. Bukan soalan menguji minda pon. Soalan more to you honest and sincere answer. he he he. Bantai pi la jawapan nya. But in english ye! Dan of course this is for whoever yang funny, interesting, tak malu-malu hanj, adventurous. Sebab, the journey takes you by a super extraordinary taxi! And you as a extraordinary passenger! And owh, jangan takut you can chose who you wanted to bring IF you terpilih lah! And last bust not least, this is a chance for you to go for holiday for FREE and being FAMOUS!!!

So, ape lagi!!! Register!! The closing date will be on 5th March 2010. Tak banyak masa lagi nih! ;)

Just click Nuffnang Ad kat sebelah kanan blog i ni. Tak pon, click je la sini!


Shh...kelakar bile baca Johnny nye jawapan. :)

0 Pengkomen: