Dikesempatan itu...

Wednesday, February 10, 2010 / Comments (4) / by Skinny Yash

Kadang-kadang aku berbangga ada kawan-kawan yang sentiasa ingat aku bila sampai-sampai waktu nak kawin ni. Bukan depa nak jemput, tapi nak tanya itu ini. Ha..ko tak tau mak tertonggeng terbalik nak buat preparation. Dari engagement, sampai lah ke hari persandingan, semua aku kene uruskan. Tapi family pon ada tolong gak sana sini. hi hi hi

Kalau tanya i, for hantaran buat sendiri or patut tempah siap? Baik korang buat sendiri. Saveeeeeeeee duit nok! Banyak lagi benda lain nak pakai duit. Sekarang korang tak perasan la. Tunggu nak dekat-dekat nanti, duit mengalir macam air siot. Nampak tak nampak je dia mengalir tu.

Dikesempatan ini, i nak congrats Diana & Fandy dan juga Nana & Zack for your engagement nanti. Both of you pernah baik dengan i and in fact sampai sekarang, tapi malangnya, aku tak boleh pergi!! hu hu hu

edited: Ah!! Macam mana bole lupe nih!!! And Congrats in advance to Mak Thonk & Wak Thonk!! Their wedding will be on April. And untuk kesekian kalinya, aku nak mintak maaf lagi!!!!!Sebab......HUargghhhhh! *nangis lagik!

MissSilent Says: Sesungguhnya, preparation itu sangat memenatkan. Tapi bila dah settle, rasa macam nak buat lagi sekali ;)

4 Pengkomen:

Ami Schaheera @ February 10, 2010 at 2:09 PM

sekarang dah rasa nak buat baju kawin lagi skali dah ni.. cano tu? kat teluk intan, abg tu kata boleh buat bawah RM20 setiap bijik hantaran.. haaa yg belas2 dan bawah RM10 pun ada.. abg tu mcm beria2 je tapi x tau la hasil cane -_-"

Ms.Silent @ February 10, 2010 at 2:57 PM

buat lg sekali baju kawin..?nape..??klw dlm 20and below tu kire orite la...IF kat KL..klw xsilap..paling murah pon RM50. so..option kat teluk intan still a good bargain la kot.. :)

Ami Schaheera @ February 10, 2010 at 5:38 PM

sebab seronok sangat buat baju kawin ngahahhahah

Ms.Silent @ February 10, 2010 at 9:17 PM

ha ha ha ha ! bengong! klw teringat psl duit...terus nak menangis..! ;p