Entry Lemau

Wednesday, February 10, 2010 / Comments (2) / by Skinny Yash

Macam dah lemau pulak nak update ni kan..Hmm..the past weekend, aku dengan Abang Johnny duduk kat rumah je. Melepaks. Dari pagi sampai ke petang. Bile kepala dah rasa macam sempit, malam lepas solat maghrib baru keluar. Mana lagi, tak Queensbay, Gurney..Tak Gurney, Queensbay..Bukit Jambul..? Sorry...tempat rempit giller okay. Tapi kalau i bosan-bosan pergi jugak. Sebab dia banyak kedai2 jinjang. ha ha ha. Sumpah menarik. Murah-murah belaka. :)

Dah few days lemau tak menulis ni, lupe plak apa yang aku buat for the past few days. Yang aku tau, aku tak hantar abang Johnny ker kantor. Sebab dia pergi sendiri. Memasak pon ala kadar ajoooo. Semalam masak udang masak lemak cili padi pon macam tak jalan..sebab tak berapa nak menjadi nya! ha ha ha. Maklum la, first time kan. Aku bukan makan sangat masak-masak lomak ni..tapi pikirkan si HUBBY yang suka pedas-pedas, mak pon try la. Mano nak tau, tak jadi! ha ha ha

Ha..tapi kalau bab-bab kuew tiau goreng...ni diaaa...mami dari Kay elle mai..sedap punya!! he he he..Kalau ade rezeki, korang datang rumah, mami masak no! he he he

Eh, lagi 46minit ayam golek mami nak siap....be right back...


MissSilent Says: sejak 3 hari dok jaga kedai....

2 Pengkomen:

Ami Schaheera @ February 10, 2010 at 2:15 PM

kedai mana ni nok? tempat kerja baru ka?

Ms.Silent @ February 10, 2010 at 2:55 PM

ha..kamu ni lambat la..! mai ceq mai..! :)