Hot FM Busking

Saturday, February 27, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash


I am a fan of HOT FM. YE! Dari dulu lagi, memang me and Abg.JOhnny suka layan. In fact, kami juga pernah keudara beberapa kali untuk segmen pagi. Fafau dengan FBI tu. Biasakan diorang pagi-pagi ada topik kan. Ha. Tah macam mana, dapat pulak call. And our call tu diulang-ulang sampai ke weekend. he he he.

So, last 2 weeks kan diorang ade kecoh-kecoh nak buat busking. Pada yang sapa-sapa tak tahu tu, busking tu ialah membuat persembahan di public. Ala, pemuzik jalanan gitu. And Hot FM ade lah bagitau tempat-tempat yang diorang nak busking tu. Kebetulan pulak kami balik KL, so layan kan aje. Hubby ajak mak ikut sekali. First place yang diorang busking is at Central Market. MasyaAllah, dah bertahun kot tak pernah jejak kaki kat sana. Last time i ingat masa sekolah form 2 kot. hu hu hu. Tempat lepak budak-budak KL kan. Mana lagi. ho ho ho.
 
inilah Central Market

Diorang busking about an hour macam tu lah. Sebab after that, diorang gerak ke Sogo and Jalan TAR. Takdelah aku fanatik giler nak pergi kan. Tengok satu show sudah. Adelah beberapa artis yang ikut diorang busking ni. Antaranya, Black yang memang SUMPAH aku salute suara dia! Nyanyi live tanpa microphone pon macam nyanyi dalam radio weih! Ana Rafali, bagi yang tak kenal tu ala...yang fofular lagu Hujan Bunga di Kuala Lumpur tu. Then sapa tah from kump sofaz, and lagi sorang tak berapa nak kenal. he he he. Korang layan je la picture kat bawah ni. ;)
 
ni masa diorang baru nak set up
 
 pembukaan oleh FBI

pemain alat muzik tambahan

Ana Raffali

 
fine. Mak aku pon nak bergambar. ;p

aku pon nak jugak! tp muka aku pelik kan! hish!

 
tu la suraya!
Yang best nya masa busking ni, ada satu mamat pure endon ni pon sama-sama dok tengok jugak. Then dia dengan bangga nya menawarkan diri untuk menyanyi bersama-sama Fafau dgn FBI ni. Part yang best nya, dia nyanyi feeling habis beb! Dah ala-ala artis! Tak tahan aku! ha ha ha. Korang tengok gambar dia, korang sendiri bayangkan lah. ;p

 
tu la mamat tu. feeling lagu mencari jodoh dari wali band tu.

 
dah naik syok!

 
klw korg nampak dia. Mintak la otograp sekali! ;p
.
 .
 .
.

owh..last but not least..
.
.
.
.
.
.
nak jugak! he he he


Shh....mai join kami di Konsert Big Jam di Esplanade, Padang Kota Lama, Sabtu, 6th March 2010, 10pagi-11.55pm

0 Pengkomen: