Nak beli beskal lah!

Tuesday, February 23, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

This few days i just realize that we are out of activities here. Hmm. Takde tempat nak jungle trecking, wall climbing. Kat KL pon memang i tak selalu buat those activities, but at least we know the places. So, bila terniat nak pergi, bole pergi je. The last we went for jungle trecking pon on last December dengan hubby's officemate. Tu pon ramai-ramai. Syok jugak la!

Here in Penang, aktiviti tepi pantai banyak la. Entahlah. Tetibe i just want to do something that i can make it as a hobby. And suddenly terpikir nak beli basikal. Tapi confirm i makin kurus kan? Ye ah, berbasikal ni bakar kalori beb. Tapi boleh mantapkan stamina kan..Bagus jugak! Hmm. The last time i cycle, rasenya form 3 kot. Pastu, basikal hilang, terus stop! Sekarang nak main basikal, hubby xsupportive pulak. Dia cakap semalam, tak nak orang cakap kita tiru. Huh? I mana ada tiru sapa-sapa. I memang nak cycling. Lagi pulak, sebelah condo i ade trail for cycling. Memang ramai orang cycle kat sini. So, excited la sikit.

So, anyone yang tersinggah to my blog, any suggestion for beginner like me at an affordable price la. Tak mo mahal-mahal, aku tak dak duit! Kalau ada tau siapa-siapa nak jual 2nd hand bike pon, do let me know. ye! Terima kasih. ;)

 
i suke yang ini!!  T_T
Shh...bulan ni xdak duit. bulan depan boleh kot. ;p

0 Pengkomen: