Nak Cari duit lebih?

Wednesday, February 24, 2010 / Comments (2) / by Skinny Yash

I received a mail from a friend, apparently bukan dia sorang je yang hantar. Ada beberapa orang lagi yang hantar the same email and content. I guess it's not a spam. It's kind a make-money program. Cuma, you tak payah keluar duit sesen pon. So, still tak rugi apa-apa kan. Kalau macam sesetengah MLM tu, you have to pay some amount to register yourself, baru bole start kan. And  this is different. So, both party still tak rugi apa-apa. Dapat duit takpe, tak dapat duit takpe. Tak rugi apa-apa pon.

Macam mana korang boleh dapat duit dengan register Catcheye.com ni? Hmm, as what i read anda akan dibayar untuk setiap orang yang register bawah anda. So, lagi ramai kawan-kawan you register, banyak la kot. Wallahualam.

So, kalau korang nak cuba-cuba try cari duit lebih, cuba try click INI

Atau ini Catcheye.com


Shh...tak rugi mencuba kan...

2 Pengkomen:

reena @ February 24, 2010 at 9:48 AM

Wahhhh menearik ni.Nak join la.

Skinny Yash @ February 24, 2010 at 10:07 AM

join join..! xkuar duit pon..! and u can see how many ppl dah register under u! ;)