Perubahan Cuaca!

Friday, February 12, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

Morning Malaysia...!

Eh Eh..tak perasan ke? Blog ni ala-ala berubah wajah la! La..header tu kan i dah tukar picture. Instead of put up my picture alone, I taruk lah picture ala-ala sayup ni! Ha tengok atas cepat!  Kate dah kahwin kan nokk...Takkan nak taruk gambar sorang-sorang pulak! Budget nak glemer sorang!

Kenapa aku taruk entry pagi-pagi rabun nih?! Hmm, pertama, bangun pagi ni mood tak best! So, Tak suka! Kedua, sudah beberapa hari ni, aku tengok jam yang tertinggi reader start blog hopping jam 9 pagi dan jam 3 petang! Betul la nok, i dulu time kerja pon, sampai-sampai office je on laptop, on terus facebook, blog, YM..Macam antara perkara wajib la! Nak pulak memang yang setting login when start windows..ha..amek ko! Bukak-bukak laptop je, kelam kelibut semua benda nak keluar! Tak dan dan!

Biasa lunch antara Jam 12 sampai 2 petang kan? Ha...lepas tu, confirm sangap balik! Almaklumla, makan sudah..kenyang pon sudah. Feel perut kenyang tu, bagai disorong bantal! Mahu Mahu! Ha..time ni, korang pon sibuk gugel sana sini kan. he he he Sampai lah nak tunggu jam untuk pulang! Kesimpulannya, korang betul-betul buat kerja hanyalah separuh dari masa bekerja kamu. Tak pon, kurang dari separuh! Selebihnya, makan, cakap telefon, YM/msn/Skype, fesbuk, baca blog, pegi meja kawan, gossip-gossip, lepak pantry, gossip-gossip lagi, turun hisap rokok, pergi toilet, pergi surau, singgah cafe, singgah kedai mamak tengok magazine..Ha...amek kau!!!

Benda-benda ni yang korang memang tak lepas dalam satu hari! ha ha ha. Betul tak?


Shh...entry 2jam 1 tak berhasil! ;p

0 Pengkomen: